Следва

Всички носят: тениска без ръкави

Кой как избра да се рекламира: Хейли Бийбър и Джейдън Смит за новите Levi's

Първоначално проектът бе замислен за най-големия музикален фестивал Coachella, но вследствие на пандемията COVID-19, Levi’s пренасочи фокуса към "днешната младеж".

All fashion преди 3 години

Levi's винаги е бил символ на демократичното приобщаване и овластяване на младите хора, изборът на онези, които дръзват да се устремят към по-доброто утре”, заяви маркетинговият мениджър на Levi's. “Самият Леви Строс (създателят на марката) бе въплъщение на този идеал. Той напуска дома си в Бавария, за да търси по-добър живот по бреговете на Калифорния; отваря свой собствен магазин за джинси и дарява първата си печалба на местно сиропиталище.”

Джейдън, по-малкият син на Уил Смит, и младата госпожа Бийбър са избрани за лица на последната кампанията на Levi’s заради топлата си връзка с музиката и модата. Според емблематичната марка, двамата младежи са безспорното въплъщение на оптимистичния дух на днешната младеж, за която проектът истински ликува.

“Гледайки Джейдън и Хейли - нашите приятели, посланици и партньори, се въодушевявам”, допълва маркетинговият мениджър. “Оптимизмът и автентичността на Хейли наистина вдъхновяват. Ангажираността на Джейдън към околната среда, страстта му да насърчава хората към по-разумно, по-отговорно поведение, са впечатляващи. И двамата ни предизвикват, като отделни индивиди и като бранд, да бъдем най-добрите, напомнят ни какво е да бъдем изпълнени с надежда. В момента всички трябва да помним именно това.”

Рекламната кампания е феерична, лека, непринудена. Силуетите са изчистени, свободни, като се отличават от познатите за фестивала Coachella бохо-шик и етно стил мотиви, където звездният състав от посетители залага на ярките апликации, ресните, дантелите, плетените шорти и многоцветните аксесоари. Новата колекция може да открите ТУК.

Видеото е заснето преди началото на карантината или както пише Хейли в своя Instagram профил: “преди светът да се промени”. Да! Неизбежно, в края на социалната изолация, промените, които вече настъпват, ще бъдат много по-осезаеми от сега. Но това, разбира се, по никакъв начин не засяга любовния свят на младото семейство Бийбър. Изпълнителят вчера публикува очарователна снимка в социалните мрежи, озаглавена “MY FAMILY”.

Току-виж Mr.& Mrs. Bieber изненадат феновете си с бебе в най-скоро време, следвайки примера на Джиджи и Зейн.


MY FAMILY

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.