Следва

Любимите бюти продукти на Кейт Мидълтън - 250 лева всичко!

Руни Мара и Хоакин Финикс очакват първото си дете

#babynews

Love преди 3 години

35-годишната Руни Мара и 45-годишният Хоакин Финикс, най-интригуващата двойка в Холивуд, очакват първото си дете - за по-хубава новина не сме си и мечтали! Page Six предава, че актрисата е в отлично здраве и в шестия месец от бременността си.

Никой от двама им не е давал публично изявление (потвърждавал или отричал новината), но това е съвсем нормално, имайки предвид статуса им на едни от най-потайните влюбени в Меката на киноиндустрията. Припомняме в Голямата любовна история (ТУК) колко време им отне дори да се покажат хванати за ръка - какво остава да споделят със света, че очакват първа рожба. Разбира се, от друга страна, от огромно значение в опазването на тайната е, че живеем по време на пандемия и всички сме изолирани по къщите си. Да, включително и двамата актьори, което ги лишава от прекалено чести срещи с папарашките обективи.

"Тя ме мрази", помисля си той, когато я среща на снимачната площадка на "Тя" през 2013 г. С течение на времето разбира, че е просто "срамежлива". По принцип извънредно дискретен по отношение на връзката им, актьорът е неочаквано откровен в ТОВА необичайно интервю, в което се говори за първите стъпки на една голяма любов...

More Love