Следва

Classic with a twist of street style

Dream a Little Dream of Miu Miu

PRE-FALL 2020

Runway преди 3 години

Модата не може да бъде "спряна" току-така. Ръководствата на модните къщи поемат по различни пътища, предприемат различни стратегии, план-графици и политики, но в никакъв случай не търпят застой.

Ето например pre-fall колекцията на Miu Miu - представена пред пресата още през януари по време на кутюр седмицата в Париж, ще бъде достъпна в онлайн бутиците на марката до броени дни. За да не я пропуснем, Миуча и екипът й подгряват с приказно заснета рекламна кампания, обикаляща Интернет пространството и социалните канали на Miu Miu.

"Вълнуваме се да покажем колекцията на широката публика, за да я опознае, да се припознае в нея и да представим новата си услуга - за поръчване в реално време", гласи прессъобщението на италианската къща.


Запознайте се: мъжът, който измисли "Купи сега, плати после"


Кампанията, също заснета през януари, завръща марката на via Melzi D’Eril 30 - някогашната редовна локация за представяне на колекциите на втория бранд на госпожа Прада, впоследствие изместена от също толкова красиви парижки шоуруми.

Дъглас Ървин заснема помпозната, богата на флорални мотиви и пачуърк, къдри и блещукащи украси колекция върху изгряващи лица на моделската сцена, подчертано млади и свободолюбиви души, така че да пресъздаде възможно най-автентично Miu Miu духа. Момичетата се превъплъщават в приказни героини по желание на самата Миуча, а резултатът е налице - колекцията говори, нашепва, разказва сякаш приказка за лека нощ; пренася ни в света на Miu Miu, от който нямаме търпение да станем част.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.