Следва

Тегобите и приключенията на белобрадия старец ден преди Коледа

Дар от боговете - Коледа в кутия

Как да й угодиш като е толкова капризна. Винаги иска най-доброто, най-красивото, най-странното, най-вкусното, единственото...

Food преди 14 години

Как да й угодиш като е толкова капризна. Винаги иска най-доброто, най-красивото, най-странното, най-вкусното, единственото.

Не се задоволява с малко, но вече й свикна и започна да уцелваш вкуса й. Не беше лесно, но си заслужаваше, все пак освен капризите често е много мила и грациозна, забавна и я обичаш заради това.

За съжаление тази Коледа ще е у тях. Срещал си се веднъж с родителите й и не мина добре. Не са лоши хора, но майка й те намрази в момента, в който произнесе онази тъпа шега за косата й, а баща й те гледаше изпитателно през цялото време.

Така че за сега не се очертават весели празници, освен ако не измислиш най-ефектното и стилно появяване, което да ги остави без забележки още в началото.

За твой късмет „Дар от боговете” са се погрижили точно за най-капризните. Предлагаме ти да напълниш голяма кутия със следното съдържание и ти гарантираме спокойствие по празниците:



Пенливо бургундско вино „Cremant de Bourgogne”
Камамбер – Lanquetot
Козе сирене с пепел „Saint Maure” – President
Бонбони с рокфор и орехи – Societe
Блок от патешки дроб – Labeyrie
Норвежка пушена сьомга – Labeyrie
Рилет от сьомга – Labeyrie
Мини масло – Echire
Кафе Камерун – Quai Sud
Мини черни шоколадчета – Mere Poularde
Драже екинокс с бадеми – Valrhona
Кафява захар „Мусковадо” - Quai Sud
Запарка “Zero Tox” - Quai Sud

Своята индивидуална кутия можеш да направиш в магазини „Дар от Боговете” на бул. „Черни връх” 17 и бул. „България” 102 (бизнес център „Белисимо”) или по заявка на тел. 854 86 86; 854 87 87.
 

More Food