Известни личности на 50+, които изглеждат страхотно по бански

Известни личности на 50+, които изглеждат страхотно по бански

W O W

Синди Крауфорд, 54 години

Оглеждайки Синди, стигаме до извода, че няма бивши модели, защото и преди и сега не можем да свалим очи от нея. Моделът спортува всеки ден, храни се правилно, макар че добрата генетика играе основна роля, но като цяло всичко заедно дава забележителен резултат. Ето затова Крауфорд със самочувствие участва в почти naked фотосесии, които искаме да преразглеждаме отново и отново.


7-минутна тренировка на ръцете, точната рецепта от Синди Крауфорд


Кристи Бринкли, 66 години

Кристи не се свени да публикува снимки от плажа в Инстаграм канала си, въпреки че по нейни думи бикините са запазени само за времето на плажа с най-близките й. В същото време обаче кадри от подобни фотосесии често изгряват от кориците на лъскави модни и лайфстайл списания. Ами, така де, кой не би искал да изглежда по този великолепен начин след 60...


Beauty Starter: Кристи Бринкли, на 66 като на 33


Елизабет Хърли, 55 години

Всеки втори кадър в Instagram профила на Хърли е нейна снимка в бански костюм, разбира се, на собствената й марка. Феновете се захласват не само на готините модели бански костюми, но и на фигурата на актрисата. И да не забравяме - вчера Лиз навърши 55 - честито!


Животът след 45: Лиз Хърли и сините бикини


Йоланда Хадид, 56 години

Йоланда подхожда много сериозно към поддръжката на фигурата си (спорт, диети, тренировки) и това личи. Бившият модел възпитава това и у дъщерите си Джиджи и Бела, а в резултат на упоритата й работа съвсем лесно бихме могли да ги объркаме, което си е свидетелство не само за добър ген.


Джиджи, Бела и мама Хадид за Off-White


Селин Дион, 52 години

За жалост, не виждаме Селин по бански толкова често, колкото би ни се искало. Певицата предпочита да споделя със своите последователи снимки от концерти и лъскави събития, на които носи тесни рокли или миниатюрни поли. Съдейки по тях, фигурата на 52-годишната е в идеална форма. Алелуя!


Селин Дион на 52! Реверанс към модния й Ренесанс


Дженифър Лопес, 50

Певицата току-що влезе в клуба "50+“, но това не оборва факта, че изглежда просто бомбастично. И все по-добре ще изглежда - не се съмняваме в това и за минута. Къси шорти, мини рокли, изрязани сценични костюми - Джей Ло никога няма да ги напусне (и слава Богу!)

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.