Следва

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Весела Бабинова

7-минутна тренировка на ръцете, точната рецепта от Синди Крауфорд

Work it, girls!

Health преди 3 години

Онлайн тренировките са в пика си в "нападналото" ни карантинено време, още повече, че имахме достатъчно свободни минути да осъзнаем колко лесно и полезно е да се раздвижваме по този начин. Вкъщи, спокойни и мотивирани, с лека помощ отвън, най-добре от някой напреднал в материята "Красиво тяло".

Разбира се, тренировката на открито е нещо прекрасно, особено ако е пролет и не вали, но има някои кратки, стегнати и високоефективни предложения за постигане на добра форма, като само от нас зависи да ги "осиновим", направим наши и видим ефекта от прилагането им точно на прага на лятото, в напълно домашни условия.


Животът, както беше: Синди Крауфорд и бебетата й, родени у дома


В случая, с лека дистанция във времето, взимаме пример от самата Синди Крауфорд - супермодел и супермама на Кая Гербер, очевиден фен от десетилетия на домашния фитнес.
Само преди дни Синди публикува в социалните мрежи видео от началото на 90-те, в което демонстрира кратка и работеща тренировка за ръце.

Трябват ви 7 минути! Ефектът е налице, удоволствието - без съмнение, също. Иии, раз!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 6 дни

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.