OMG! Ким Кардашян е червенокоса

OMG! Ким Кардашян е червенокоса

Това не е перука. Повтаряме: НЕ Е ПЕРУКА!

Нищо ново под слънцето - вече едва смогваме в отразяването на всички случващи се hair-трансформации, подтикнати от карантиненото безвремие. Особено драстични промени се наблюдават при Кардашян-Дженър клана: съвсем наскоро, припомняме ТУК, най-малката сестра Дженър боядиса гарвановочерните си коси в платиненорус нюанс, а през уикенда отиде дори по-далеч - в розовата гама; за рождения си ден пък Клои (отново Кардашян) дебютира дълга кафява прическа, която, признаваме, изглежда зашеметяващо добре, особено в комплект със стегната й фигура и завиден тен.

Ким от друга страна, е последният човек, от когото сме очаквали промяна, имайки предвид колко сериозно влияние оказа върху стила й брака с Канйе и че риалити звездата на практика е традиционалист по отношение на стайлинг. Но ето че сме тук - Ким е червена. Много червена. Кетчуп червена.

Откъде другаде да се осведомим, разбира се, освен от Instagram Stories - вчера 39-годишната основателка на KKW Beauty сподели видео, на което ясно се откроява яркочервената й грива. В тотално противоположна посока от тъмните и платиненоруси нюанси, с които сме свикнали да виждаме риалити звездата, черешовият тон стои учудващо добре, но все пак не възлагаме големи надежди да се задържи кой знае колко дълго.


Kim K Tutorials: как да освежим SPF защитата при вече нанесен грим


Във второ видео Ким реално проговаря за драстичната промяна: "Хора, боядисах косата си в червено. Харесва ли ви?" Няма как да го скрием, новият цвят дойде като шок за крехките ни психики. За да се уверим обаче, се отправихме към Инстгарам профила на доверения й коафьор от години насам Крис Апълтън, отговорен за всяка една промяна в прическата на Ким от поне десет години насам.

Разбира се, Крис също не пропусна да сподели трансформацията на Ким. Описанието и на двете публикувани снимки гласи: "Червенокоса (емоджи с череши) НЕ е перука - преди да сте започнали с тези глупости." Феновете на Кардашян очевидно са въодушевени от промяната, съдейки по наводнението от коментари под снимките.

В едно сме убедени със сигурност - Ким К. не се боядисва току-така, съответно предстои да проследим каква е целта на събитието.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.