С какво друго да масажира лицето си Тони Бракстън, ако не с вибратор?

С какво друго да масажира лицето си Тони Бракстън, ако не с вибратор?

Безопасен ли е този "лайф-хак"? Отговаря сертифициран дерматолог. 

Носителка на множество престижни награди, певицата Тони Бракстън е най-новата знаменитост, която сподели бюти тайните си пред Vogue за канала YouTube Secrets. Пред камерата тя разкри доста "сочни" тайни.

Освен че е голям фен на по-евтините, т.нар. drugstore, продукти за грижа за кожата на Aveeno и по-специално на пяната за почистване Clear Complexion, изпълнителката на Long As I Live издаде, че любимият й инструмент за масаж на лицето е вибраторът. Juicy!

И това въобще не е шега. 52-годишната певица дори пускн пост в Twitter, за да разкаже на феновете си за малката си тайна в грижата за кожата. Туийтът гласи: "Моята истинска тайна за красота? Да ок, това е вибраторът ми! Но аз го използвам само на лицето си... честно! Има 3 режима на работа... но не ви съветвам да го поставите на Степен 3!"

Естествено, последователите й веднага я засипаха с коментари, оставяйки съобщения като "Е, това е интересно" и "О, уау". Дори Миси Елиът се вписа с весел GIF с хора, правещи объркани лица.

 

Както ще видите във видеото по-долу, Бракстън използва вибратора - Trojan Vibrations Power Wand Deep Massager, просто за да масажира лицето си, с акцент върху зоната около очите, където много хора се оплакват от подпухване. След като представи инструмента, тя обяви: "Това е вибратор, но аз го наричам просто "лифтинг-масажор", защото активира всички мускули на лицето ми." След това без свян и задни мисли призна: "Не съм го използвала на друго място, освен върху лицето си, ОК? Просто FYI (For Your Information)."

 

Разбира се, няма как да не се замислим дали подходът на Тони е достатъчно безопасен и потърсихме дали специалист вече не е изказал мнението си по въпроса. Allure се доверява на сертифицирания дерматолог Джошуа Зейхнер за експертното му проучване по въпроса. Ето какво разкрива той:

"Има ограничени данни, които показват, че вибриращите масажни уреди помагат за стимулиране на колагена в кожата, а също и че засилват ефекта на продуктите, които ползвате, когато се използват заедно", разказва той. "На пазара в момента се предлагат различни уреди за масаж на лицето (но), трябва да призная, че вибраторът би свършил абсолютно къщата работа. Просто трябва да внимавате да не използвате прекалено висока скорост, да не прилагате прекалено голям натиск и, разбира се, да се уверите, че секс играчката е правилно дезинфекцирана, ако преди това е била използвана в друга част на тялото ви."

Е, направо 2 в 1! Използването на вибратор като масажор за лице в края на краищата не е най-странната идея. И все пак, ако искате да опитате масаж на лицето, ви препоръчваме някоя от онези нефритени ролки, които се предлагат в големите дрогерии. 

Още от бюти тайните на Тони Бракстън откриваме във видеото:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.