Следва

Какво ново: Facebook слива чатовете в Instagram и Messenger

Дневен ХОРОСКОП - 17.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В понеделник избягвайте да споделяте мислите и действията си, работете и действайте мълчаливо, поддържайки хармония със света около вас. Днес не е важно да сте на първа линия, а да работите в сенките, с разум и чистота в действията си. Много е важно да потиснете егото си и да се опитате да правите повече добри неща със семейството, приятелите или колегите си. Конфликтите днес са нежелателни; могат да създадат хаос в живота ви, който ще продължи дълго. Бъдете отворени към всякаква нова информация; тя ще ви послужи за нещо добро в следващите дни. Новите запознанства трябва да бъдат приети от вас благосклонно. В понеделник избягвайте недоразуменията в отношенията си, дори и да се появи такова, проведете откровен разговор бързо и разяснете ситуацията.

Овен, Лъв, Стрелец: днес предстоят неочаквани преживявания, които ще изискват от вас да направите някои промени в плановете си. В понеделник ще получите важна новина, която предвещава промени през следващите месеци до края на годината. Добро развитие ще имат ангажиментите с жена. Любовният ви живот ще се развива хармонично и вероятно ще запомните този ден със специално преживяване.

Телец, Дева, Козирог: днес ще проведете разговор, свързан с все още актуален конфликт. Не е изключено да изпитате леко здравословно неразположение, което не бива да пренебрегвате. До известна степен за вас това ще бъде ден на неочаквани шансове или късмет. По отношение на любовта, дръжте постигнатото досега във важна за вас връзка.

Близнаци, Везни, Водолей: в понеделник предстои интересен ден, с приятни събития у дома и с добри новини, свързани с хората от семейството ви. Следете новините и събитията на работното си място, защото те са предвестник на промени. Възможни са всякакви приятни изненади. Телефонен разговор или писмо от човек от друго място ще ви засегнат емоционално. Днес приемете внимателно всяко предложение, защото зад него може да има важен шанс за напредък.

Рак, Скорпион, Риби: започвате нова седмица, в която събитията ще имат най-голямо влияние върху вашето семейство и семейните отношения. Денят е добър за размисъл, оценка и планиране на бъдещи действия, но с реалистичен поглед върху възможността за тяхното реализиране. Вземете решения относно отношенията с хора, които ви обиждат или нараняват по някакъв начин. Младите мъже от тези три зодиакални знака ще имат възможността да постигнат важен успех.

More Astro