Следва

Меган Маркъл наруши мълчанието след премиерата на БиографияТА

Ваканцията на известните: на Лазурния бряг с френския президент и съпругата му

И президентите почиват през август!

Love преди 3 години

Август е толкова отпускарски, че дори президентските офиси си взимат уикенд-два почивка, ако, разбира се, страните им не се намират в крайно затруднено политическо положение. Случаят на Еманюел Макрон, 42-годишният президент на Франция, не е такъв (или поне такова послание се излъчва), ето защо ваканцията му протича напълно безпрепятствено.

С обичната си 67-годишна съпруга Бриджит на борда и няколко близки на двойката приятели, Mr. President отплава в открито море и не акостира чак до късната неделна вечер.


Тя е по-възрастната във връзката: 5 страхотни урока за мъжа


На палубата фината госпожа Макрон се разхожда в елегантен тъмносин бански без много, много да се възползва от разхлаждащите средиземноморски води, докато господин президентът брули вълните с искрящия си джет, досущ като малко дете в първите дни от морска ваканция.

Както винаги, двойката изглежда щастлива и уравновесена - всеки от партньорите се е отдал на "негово си" занимание. Единственото, което не ни дава мира е банският на Първата дама - даваме мило и драго да разберем коя е марката и приветстваме всички пред(по)ложения в коментарите долу>>>

More Love