Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 14.09 - 20.09

Зодиакалните знаци на фамилията Уиндзор обясняват всичко

Удивителната съвместимост на Близнаци с Телец, и още 

Astro преди 3 години

Какво разкриват зодиакалните знаци на кралица Елизабет, на принц Чарлз и какво предвещават те за отношенията между Уилям и Кейт Мидълтън? Отговорите следват.

Замисляли ли сте се някога каква е тайната на дългогодишната любовна история на кралица Елизабет и на принц Филип? Или как херцогинята на Кеймбридж успява да бъде толкова естествено елегантна?

Отговорите в определена степен крият сред звездите.

Известно е, че зодиакалният знак оказва голямо влияние върху личността на всеки от нас, съответно и върху характерите и съдбите на членовете на кралското семейство. Така че, надникваме да видим, какво ни разкрива хороскопът на кралското семейство?

Астрологът Шели фон Щрункел проучва зодиите на осем от членовете на британската топ фамилия, след което вади супер интересни изводи за това как зодиакалният знак на всеки от тях отразява характера, личността и интересите му. 


Шели фон Щрункел

Зодиакалният знак на кралица Елизабет е Телец

На теория Елизабет II не е родена да управлява. Но хороскопът й предвещава друго.
Когато се ражда на 21 април 1926 г., планетата Сатурн, която въплъщава сила, съсредоточеност и самодисциплина, е в силна позиция, което силно повлиява съдбата й, дарявайки я с необикновено чувство за дълг.


Истории от живота: прочутата коронационна рокля на Елизабет II


Жената Телец се отличава с точност, практичност и постоянство. Фактът, че асцендентът й е Козирог, допълнително прави кралица Елизабет упорита и твърдоглава. Влиянието на Луната определя склонността й към дълбоко разбиране на човешкия характер. Това я води до емоционална обвързаност към всичко или към всеки, за когото я е грижа, от конете до хората.

Зодиакалният знак на принц Филип е Близнаци

Той е интелигентен и остроумен Близнак. Влиянието на Марс показва страст към природата и спортните дейности, както и известна доза прелъстителен чар. Неговият нрав и нетърпение са легендарни, но именно те успяват да откроят неподправената му душа и също толкова искрената му обич.

Зодиакалните знаци на кралица Елизабет и принц Филип изобщо не са съвместими, но Нейно Величество и херцогът не са типичната двойка.

Луната, която играе ключова роля за емоционалния свят, е позиционирана подходящо от гледна точка на съвместимост в двете натални карти. По този начин Луните създават условия за мигновена, силна и, както времето свидетелства, нерушима връзка.

Зодиакалният знак на принц Чарлз е Скорпион

Чарлз е властен, разумен, интелигентен и страстен Скорпион. Астрологичното влияние на позициите на планетите по време на раждането на принц Чарлз съвпада идеално с това на кралица Елизабет - двамата просто са от една порода, разбират се чудесно и са си много близки.  


Неочакваното прозвище на Чарлз, което получава по време на брака си с Даяна


В картата на принца Луната оказва голямо влияние, защото е в самото начало на знака Телец. Това силно го свързва с майка му. Тъй като Луната е отговорна за емоциите, нейната силна позиция при Чарлз твърде вероятно обяснява дългата борба със собствените му чувства, особено в младостта. 

Зодиакалният знак на принц Уилям е Рак

Подобно на майка си Даяна, Уилям също е роден под знака на Рак. Лоялен, силно интуитивен и емоционален, Ракът е добър в сферата на комуникациите. Уилям е истински идеалист, но въпреки това винаги търси стабилността. Когато стане крал, със сигурност ще вдъхнови британската общественост да бъде по-съзнателна за значимите според него проблеми, като екологията, важността на семейството, гарантирането на еднакви възможности за всички деца.

Зодиакалният знак на Кейт Мидълтън е Козирог

Въпреки че е Козирог, хороскопът на Кейт доказва смисъла на връзката й с отличителния зодиакален знак на кралското семейство - Рак, между другото, абсолютният опонент на Козирог - двата знак са кардинални и в опозиция. Когато се ражда обаче, Луната на Кейт е във висока позиция във фаза Пълнолуние - много силен показател за случилото си в живота й и нейната роля в света.


Зеленото й отива: Кейт Мидълтън, 25+ пъти в нюансите на този цвят


Козирогът е земен знак, известен с грижовност, решителност, практичност и силно изразен личен стил. Интелигентен, трудолюбив и склонен трезво да следва правилата, слънчевиятзнак на Мидълтън обяснява защо херцогинята почти никога не нарушава кралския протокол. Освен рационалността в избора й, в сферата на чувствата решението на Кейт за партньор в лицето на Уилям е изключително подходящо. Всъщност, според синастрията им, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са перфектна двойка: Ракът и Козирогът се намират точно един срещу друг на зодиакалното колело, така че се допълват перфектно, ако останалите показатели, основно позиции и разположения на личните планети Марс и Венера са в синхрон. 

Зодиакалният знак на Камила Паркър Боулс е Рак

Родените под знака на Рак принадлежат към водната стихия, както Риби и Скорпион.
Водните знаци са склонни да бъдат загадъчни и носталгични, емоционални и властни. Също така е известно, че са състрадателни и интуитивни.


Истории от живота: Камила Паркър-Боулс, най-мразената жена в Англия


Влиянието на Меркурий в картата на Камила показва особено внимание към семейните връзки, което се обяснява с умението й винаги да присъства в живота на Чарлз по различни начини.

Зодиакалният знак на принц Хари е Дева

Принц Хари е Дева, с асцендент Козирог и с Луна в Телец - много, много от стихията Земя, отличителна особеност на хората, способни да изпитват много силни емоции.

Картата разкриват стабилен, сериозен, решителен и усърден характер. Хари е подчертан любител на обикновените, спокойни, осезаеми удоволствия, съвестен е, семеен  тип, готов да разреши всякакъв вид заплетена ситуация с логика и прагматизъм.

Зодиакалният знак на Меган Маркъл е Лъв

Меган Маркъл е ново попълнение в кралското семейство, но споделя специална зодиакална връзка с покойната Кралица-майка, както и с принцесите Маргарет и Ан.

Лъв с асцендент Рак, Меган е властна, любяща, страстна и инстинктивна, но не може да прави компромиси. Сред качествата й изпъкват още стабилност и лоялност. Ключова е силната връзка между Луната, която подчертава способността й да изпитва силни емоции и планетата Сатурн, която акцентира фокуса над кариерата и постиженията, както и извънредно нетипичната съдба, увенчана със световна известност. 


Добра сделка за Меган и Хари, дълъг и сочен договор с Netflix


Според астрологията Меган е идеалната жена за Хари: тя има силно изразена, елегантна, чувствена женственост и е абсолютно решителна.

More from View Sofia

Тайфуни с нежни имена: жените-прокурори на България

All About Life преди 2 години

Прокуратурата на Република България е вероятно най-изричаната, изписвана и излъчвана дума в последните месеци у нас. Отделно от това, на нас, като екип от хора, които се занимават с естетика, красота и стил, от известно време ни прави силно впечатление присъствието в редовете на тази част от правосъдната система на страната на симпатични и достойни жени, които спокойно можем да отнесем в графата красавици. В Прокуратурата има изобилно представяне на тайфуни с нежни имена (по името на емблематичния филм от 1979 година с режисьор Милен Гетов и по сценарий на Богомил Райнов, бел.ред.), факт, колкото удивителен, толкова и радващ. Обясняваме защо.  

More Astro