7-мият SOFIA VINYL FEST предстои!

7-мият SOFIA VINYL FEST предстои!

На 3 октомври Женски пазар събира на едно място вече за трета година най-запалените колекционери на винили 

30.09.2020 г., София Седмото издание на SOFIA VINYL FEST ще събере повече от 15 търговци на грамофонни плочи от цялата страна на станалия традиционен базар, който се организира от общинското дружество "Пазари Възраждане“ ЕАД и столичния клуб Терминал 1.

„SOFIA VINYL FEST се превърна в традиционен празник на грамофонната плоча. Вече три години, в седем поредни издания, събираме на едно място както страстните колекционери на винили така и любителите на аналоговия звук. Организираме това събитие, за да покажем, че на територията на Женски пазар се случва и друг тип търговия, която акцентира върху обмяната на знания и опит, предлага истински духовни преживявания и ни обединява чрез хубавата музика. "Щастливи сме, че успяхме да сбъднем обещанието, което дадохме на преди три години – да превърнем този базар на грамофонната плоча в традиционно и много посещавано събитие на Женски пазар.“, каза Драгомир Димитров, изпълнителен директор на "Пазари Възраждане“ ЕАД.

Приятната музика по време на 8 часовия търговски маратон ще осигурява от специални DJ сетове - само на винили.

SOFIA VINYL FEST 7 ще се проведе тази събота, на 3 октомври 2020 г., от 10.00 до 18.00 часа на терасата на галерия Сердика на Женски пазар и отново ще бъде с „вход свободен“.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.