Следва

Кой как избра да се рекламира: Cardi B с първа кампания за Balenciaga

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-та: Златен стандарт

Поръсваме се със златен прашец с колекциите Есен/Зима 20/21

Runway преди 3 години

Свикнали сме да посягаме към златото основно за специални събития, а ако го включваме в ежедневната си визия, то е пестеливо и с внимание. При ТенденцииТЕ Есен/Зима 2020-2021 обаче си говорим за злато от ГОРЕ до ДОЛУ. All-in.

Тom Ford

Що се отнася до комбинации,  Alberta Ferretti използва ламе блясък, за да украси черните мини рокли и гащеризони, докато No.21 и Ferragamo сдвояват златни поли с обикновени черни горнища, за да ги адаптират към всекидневното облекло.

N.21

Salvatore Ferragamo

Тази година дизайнерите бягат от обичайната си есенна палитра неутрални цветове (като кафяво, беж, нюд) и откриват златната епоха, пълна с пищни рокли и костюми от брокат.

Изобилието от златни нюанси при голяма част от моделиерите е едно блестящо напомняне да не се страхуваме да добавим сияние към обичайната монохромна палитра в зимния гардероб.

Ослепителният металически нюанс се появи при голяма част от дизайнерите в Ню Йорк, Милано и Париж, що се отнася до виждането им за гози есенен сезон - от Ulla Johnson, Ralph Lauren и Brock Collection в Америка, през Милано с Etro, до Париж със Celine и Paco Rabanne, доказвайки, че екстравагантността e, както се казва,“alive and well.“

А ние продължаваме към Бохо тренда. Stay tuned.

Etro

Michael Kors

Ralph Laurent

Paco Rabanne

Christian Kowan

Philip Plein

Bottega Veneta

Salvatore Ferragamo

Etro

Emilia Wickstead

Ashish  

More Runway