Следва

Spooky Scary make up looks: "страшните" топ-гримьорки в Инстаграм

Лиса от Blackpink е новото лице на MАС

#MACLOVESLISA

Beauty News преди 3 години

Познавате тайландската рапърка и танцьорка като 1/4 от K-pop групата BLACKPINK и нейният нов колаб за красота е не само вълнуващ, но е и първият път, когато K-pop звезда е лице на международна M.A.C кампания.

Ако сте нови в К-попа или BLACKPINK, първо изгледайте документалния филм за групата на Netflix - трябва да знаете, че Лиса е нещо повече от музикална сензация и танцова кралица; тя е още модна инфлуенсърка, която безкрайно обича да експериментира с грим.

Що се отнася до личната й философия за красота, споделя, че винаги е обичала грима на M.A.C и цени високо фокуса на марката върху себеизразяването. "За мен красотата е увереност“, заявява Лиса пред Refinery29. "Мисля, че красотата идва от увереното вътрешно аз и отношението му към света - гримът и стилът са черешките отгоре."

Независимо дали пее на Coachella, танцува в музикален видеоклип на Селена Гомез или седи на първи ред на Седмиците на модата, Лиса обичайно предлага почти шокиращ външен вид - толкова ярки са метоморфозите й. Въпреки това в реалния живот тя предпочита лек грим. "Обожавам естествения вид", казва Лиса и добавя, че има деликатна рецепта за изравняване на тена. "Обичам да започвам с обикновена основа и да завърша с малко по-смел цвят на устните, за да добавя малко вибрация. Особено за грима на устните обичам да правя омбре устни, които естествено градират, като потупвам леко, от центъра на устните към края им."


Лиса на Coachella, 2019г

По очевидни причини MAC са развълнувани от присъединяването на Лиса като глобален посланик. Описвайки я като "несравним талант“ със "смел и напредничав усет за мода“, компанията не може да си представи по-перфектено представящо лице. "Винаги уверена и без страх да поема рискове, тя олицетворява нашия ангажимент да празнуваме индивидуалноста и себеизразяването, преди всичко“, обяснява избора Старшият вицепрезидент и глобален творчески директор, Дрю Елиът. "Нямаме търпение феновете й да видят какво сме им подготвили чрез нашето сътрудничество."

Що се отнася до това, което можем да очакваме, Лиса казва, че чрез партньорството ще отдаде почит на колегите си - членове на BLACKPINK, както и на милионите "Blinks" (фенове на Blackpink), подкрепяли групата през годините. "Членовете на BLACKPINK и феновете са моите движещи сили“, обяснява тя за скромната си мотивация да продължава да расте като артист, както на сцената, така и извън нея. "Благодаря ви, че винаги сте до мен през всичките ми моменти - и най-щастливите, и най-тъжните. Наистина съм благодарна." 

More Beauty News