Как Селена Гомез извайва котешки очи, гледаме във видеото на Vogue

Как Селена Гомез извайва котешки очи, гледаме във видеото на Vogue

Сладка, сладка, сладка! 

Селена във видео на Vogue показва лекия си signature make up look, споделяйки трикчета, любими продукти и методи, които използва и денем, и нощем. Фокусът не е само върху грима, видеото е монолог за менталното здраве, приемането на себе си и за грима като изкуство.


Минимум и с пръсти: Ирина Шейк в грим-туториал за Vogue


Самата тя, работеща от 7-годишна, няма как да не знае това-онова за идеалния грим, а любимото й, изглежда, са ефектът котешко око и червила в червено-цикламената гама. Един вид кукленско грим настроение! 

Открадваме методът на Селена за идеални cat-eyes и й благодарим при всяко следващо слагане на очна линия. Започваме от най-високата точка на окото, рисуваме какъвто ни е на душа край и дължина на очната линия, запълваме, а ако след работен ден трябва много бързо да elevate-нем визията, запълваме и към вътрешната част на окото.

Останалото е класическо, дори леко скучно – слънцезащита (по наши наблюдения Селена дори не сложи достатъчно!), фон дьо тен, бляскави сенки, гел за вежди (почти всички от собствения й бранд Rare Beauty). Интересно ни стана само от течния руж и супер яркото матово червило, но си знаем, че less is more, така че одобряваме!

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.