Следва

Най-СЕКСИ мъжете за 2020: Клуни, Young Thug и още 28

Коледни чудеса: един бездомен мъж Преди и След, и как промяната събира семейства

Бездомен мъж бе открит от семейството си, след като в мрежата се появиха снимки от пълната му промяна. Фамилията е смятала, че е мъртъв...

Love преди 3 години

Жоао Коельо се събра със сестра си Мария (убедена, че брат й е мъртъв), след като симпатичен бръснар публикува снимки Преди и След. Мария няма никакви вести от брат си м продължение на 10 години, който пък, от своя страна, в последните три години живее на улицата.

Трансформацията на 45-годишният мъж се случва в салона на Алесандро Лобо, който държи бръснарница, в която се предлагат още модни дрехи и аксесоари.

„Той просто мина оттук, спря се, а ние го попитахме дали е гладен и иска ли нещо за ядене. Той ни попита само дали ще му услужим с бръснач. Тогава ни дойде идеята. Всички, които бяхме в салона в този момент, решихме да помогнем, всеки по свой начин, като му организирахме ден за разхубавяване", разказва Алесандро.
„Решихме да се погрижим за него, той имаше крайна нужда от това. По-късно се сприятелихме".

„След като извършихме трансформацията, Жоао реагира супер сладко, като дете. Беше невероятно изненадан и много благодарен. Не говореше много, само плачеше. Ние пък бяхме изненадани да открием, че той е толкова симпатичен. Не само външно", разказват от салона.

В онзи момент, мъжът дори не подозира, че животът му готви още по-голяма изненада. Семейството му вижда фотографиите в мрежата и с помощта на бръснарницата се свързва с него.
„Сестра му пристигна веднага. Беше го видяла за пръв път, 10 години след последното им виждане. В тези години не е имала никаква вест от него, всъщност е смятала, че не е между живите", обяснява Алесандро.

Жоао все още живее на улицата, защото твърди, че там е мястото, на което се чувства най-свободен. Изглежда различно, но живее, както е избрал.

More Love