Гъсти вежди - върнете ги обратно

Гъсти вежди - върнете ги обратно

Нека си признаем - много от нас са преминали през периода на тънките, прецизно оформени вежди

Ако и вие сте сред “късметлиите”, застигнала ги тази мода, няма нужда да описваме последствията. Но до тук с лошите спомени за неестествени форми - не можем да върнем времето назад, но можем отново да се наслаждаваме на плътност и визия в стил Кара Делевин. Всъщност важно е да отбележим, че тук приветстваме и всички, които не са горди собственици на буйни вежди, но искат да се сдобият с такива.

Колко време ще отнеме?

Омръзнало ви е всекидневното оформяне и нямате търпение да видите новата си визия в огледалото? Въпросът който вълнува всички е - колко време ще отнеме. Истината е, че е необходима доза търпение, защото цикълът на растеж на косъмчетата е между три и четири месеца.

Как да върнем естествената форма на веждите си?

Стъпките са лесни, не изискват умения и усилия - просто ги следвайте.

1. Забравете за пинсетата

Специалисти в сферата съветват да оставите пинсетата настрана за поне два месеца, за да успеете да създадете добра, нова форма. Трябва да устоите на изкушението и да не премахвате дори косъмчетата, които изглеждат ненужни. За да поддържате все пак добрия си имидж, можете да използвате различни продукти за запълване и оформяне на вежди като тези от Essence.

2. Хидратация

Веждите растат по-бързо, когато кожата е здрава и добре хидратирана. За оптимално овлажняване използвайте масло - няколко капки от любимия ви вид, разнесени с масажни движения, могат да направят чудеса. Важно!: Винаги нанасяйте маслото като последна стъпка от рутинната си грижа за лице, тъй като консистенцията му не позволява проникването на последващи съставки.

3. Хранителни добавки за коса

Растежът на веждите (и косата) започва отвътре, затова вярваме, че приемането на нужните витамини ще помогне по пътя към целта. Съвет: Биотинът задължително трябва да бъде част от хранителната добавка, която изберете.

4. Подобрете храненето си

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.