Следва

Moschino, Resort 2022

Лисичката от Океана

DEAL OF THE DAY! 

Shopping преди 2 години

"Време е за приключения, разходки забавления...", тази песничка си пеем, нарамили новата си весела раничка, която с първо докосване определяме като най-милия ни аксесоар това лято... Нашата колоритна Fjällräven е част от лимитираната серия от раници и аксесоари Kånken Art, проектирана в сътрудничество с различен шведски художник всяка година. Всеки елемент подчертава уникалната връзка на художника с природата и околната среда и тази година честта се пада на талантливата дизайнерка Лин Фриц, вдъхновяваща се от замърсяването с пластмаса в нашите морета и океани.

Нашата Лисичка е в цветовете на океанската повърхност, на която, за истинска жалост, към момента плават над 250 000 тона пластмасови отпадъци. Със симбиозата между творческото усещане за този глобален проблем и пренасянето му върху емблематичните Kånken модели, Fjällräven и Лин Фриц създават изкуство с мисия - да засилим дискусията около пластмасата в океаните и да пристъпим към действия. 

Щастливи сме да имаме този "осъзнат" аксесоар, който помага на силната и нежна Майка природа, поражда у нас желания за най-хубави летни приключения и определено стремеж към повече грижа за душата на Земята, защото тя е място, за което заслужава да се борим, изглеждайки много свежо! 

More Shopping