Следва

Перфектна и любопитно придружена: Адел на финалите на NBA

Когато технологиите работят за теб дори в най-досадните домакински задължения

Обичате ли къщната работа, така наречените „домакински задължения“? И ние не особено.

Health преди 2 години

И дори да имаме някоя приятелка или приятел, които да са запалени кулинари и да възприемат готвенето като удоволствие и хоби, не можем да се сетим за човек, който истински и отдадено да обича да пере, простира и сгъва дрехи.

Разбира се, любовта към фините тъкани и богатите материи ни кара да искаме да прекарваме с любимите си дрехи максимално време. Обичаме да се наслаждаваме на чистотата и линията им, без да пропускаме аромата и свежестта, която носят. Допирът до любимата рокля или удобната риза, дори просто окачени в гардероба в очакване на нов повод да ги облечем, винаги носи радост. Но дали местенето на дрехите от кош в кош и от уред в друг е пълноценно и заслужаващо си занимание? Знаете ли, че е изчислено, че човек отделя средно 120 часа годишно за това задължение. Вярваме, че има и по-добри начини да ги прекараме, особено ако имаме сигурна, лесна и удобна алтернатива.

Неочакван помощник точно в най-досадното домакинско задължение отскоро се появи на българския пазар – Mr Jeff вече е в София. Това е услуга за химическо чистене от и до дома и услуги за пране и гладене в най-удобната форма – с възможност за заявка чрез приложение или през онлайн платформа.

Целта на услугата е да се осигури реална стойност за клиентите, които да се наслаждават на свободното си време, без да трябва да помръднат и пръста си, докато Mr Jeff пере, сгъва и почиства техните деликатни дрехи. Клиентът трябва само да маркира мястото на вземане и за доставка на услугата, което може да бъде у дома или на работа, където е по-удобно. Чистите дрехи ще бъдат доставени на прага му.

Ако мислите, че заслужавате малко отмяна в грижата за облеклото си, а ние определено смятаме така, можете да „извикате“ на помощ Jeff – приложението за „хубавия, добър живот“, както самите те се наричат. То е достъпно за iOS и Android, като можете да заявите услугата и през уебсайта или на място в самите франчайзи. Адресът на първия обект в София е жк. Младост 3, ул. Филип Аврамов.

Другата хубава новина е, че създателите на платформата Jeff постоянно мислят и разработват и нови начини да улеснят и подобрят различни аспекти на живота ни. Но повече за това – очаквайте скоро!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.