Следва

LVL Lash Lift - какво е, как работи и защо го препоръчваме, ламинирането на миглите?

Целуни ме: 12 червила, с които задължително удостояваме устните си

Едно посредлятно напомняне, че червилото е царят на добрия грим

Face преди 2 години

Исторически и вечен символ на сила и женственост, който единствен има силата да ни накра да се чувстваме хубави в "лошите дни" или съвършени в най-специалните. Изброяваме "12-те апостола" на най-романтичната част от грима, набавяме си всичките и отиваме да целунем някого вед-на-га...

Revlon, супер блестящо червило в цвят Fire & Ice

През 1952 г. Revlon стартира рекламна кампания Fire & Ice с участието на момичето от корицата на Vogue Дориан Лий. Кампанията кипи от кич, но алените устни успешно са най-забележимото в нея. 

NARS в нюанс Dolce Vita

Този прашнорозов цвят е вдъхновен от италианската драма от 1960 г. "La Dolce Vita" с участието на Анита Екберг - оттенъкът е баланс между изискани ретро устни и богата модерност.

Clinique в цвят Черен мед

Тайната на този дълбок гроздов нюанс с приятно готическо усещане се крие в чистата, лъскава и подобна на балсам текстура.

Матово червило Dior Rouge 999

През 1953 г. Christian Dior създава "двете най-перфектни“ червила на света, "9“ и "99“, а повече от половин век след това наситеночервено великолепие получаваме "999" като сливане на двата емблематични нюанса.

Charlotte Tilbury Matte Revolution в Pillow Talk

Само едно докосване на този матов, деликатен розов нюанс подчертава естествения цвят на устните, а ако го сложим в няколко слоя, визията на лицето става драматична - с други думи, силата на nude червилото е в точно това Charlotte Tilbury. 

Червено червило MAC в Ruby Woo

Най-готиният вариант на студено червено е този емблематичен нюанс със светло син подтон, който незабавно озарява зъбите и бялото на очите.

L'Oréal Paris Color Riche Lipcolour in Fairest Nude

С разпознаваем ванилов аромат, този кремав розово-кафяв нюд подчертава чистотата и сиянието на кожата.

Tom Ford в цвят "Синя слива"

Когато погледнем червилото в опаковката, виждаме богат, тъмен нюанс на слива, но след като нанесем тази полупрозрачна формула върху устните си, червилото придобива сладък нюанс на фуксия, който можем да оставим така или да наслоим за по-плътен завършек.

NARS в Schiap

Нюансът на това червило е кръстен на италианската дизайнерка Елза Скиапарели, която прави шокиращо розовото своя отличителен цвят. Във формат червило, нюансът на електрическата фуксия е толкова хипнотизиращ, колкото сюрреалистичната работа на дизайнерката, която ние много, много харесваме. 

Armani Beauty Rouge D'Armani Матово червило 400

Емблематичен нюанс в "библиотеката" от червила на Armani Beauty, този интензивно пигментиран наситен малинов цвят е перфектният баланс между хладно и топло червено, носещ усещането за класически стар холивудски стил.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Червило # 19 Fuchsia Pink

През 1979 г. Ив Сен Лоран представя червилото Rouge Pur No. 19 - Фуксията с наситено син нюанс все още е бестселър благодарение на своя горещ розов пигмент и зашеметяващо сатенено покритие.

Bobbi Brown Цвят на устните в кафяво

През 1991 г. дебютната колекция от червила на легендата в грима Bobbi Brown се появява по рафтовете на "Бергдорф Гудман". От всички нюанси, розово-кафявото се превръща в сензация, с която всеки гримьор от 90-те създадава супер модерните "голи“ устни, както правим и ние с това червило. 

More Face