Следва

Beauty Trend Report: Опашки като от 90-те all over Instagram

LVL Lash Lift - какво е, как работи и защо го препоръчваме, ламинирането на миглите?

Всичко, което трябва да знаем за козметичната процедура, която променя правилата на играта

 

Face преди 2 години

След повече от година, прекарана в карантина, всички вкупом се върнахме в салоните това лято, за да ни направят буквално всичко - от изглаждане на косата с Olaplex процедури (след дългото домашно боядисване) до озаряващ пилинг за лице, което е само малка част от целия ни летен списък със задължителни козметични глезотии.

При това не само се радваме да се върнем в салоните, за да можем отново да се почувстваме ЖЕНИ, но знаем, че никога досега не е било толкова важно да опитаме да подкрепим индустрията за красота, докато тя се изправя на крака след пандемията. Най-добрият начин да го направим? Като резервираме среща с професионалист възможно най-скоро, разбира се.

Какво включва днес списъка ни с козметични лакомства след локдауна? Влезте в търсачката и въведете: LVL мигли.  

Процедурата "LVL мигли" (ламиниране на мигли) означава дължина, обем и повдигане в едно. Ще разпознаете поне една от тези важни думи в рекламата на почти всяка от най-добрите спирали на пазара, но рядко се случва и трите да се появяват заедно, защото, нека бъдем честни, това трябва да е повече от многофункционална спирала за очи.

За късмет обаче, миглите LVL успяват да направят всичко, описано по-горе само за едно "заседание" на съвета по разкрасяване. Какво точно е това, колко струва и къде да резервираме часа си за оформяне на мигли по метода LVL?

Следва всичко, което трябва да знаете за това блестящо или по-скоро брилянтно лечение на естествено тънките ни, редки или къси мигли.

Какво представляват LVL миглите?

LVL лифтингът на мигли от Nouveau Lashes е процедура, която съчетава както извиване, така и оцветяване на миглите. Най-хубавото е, че подобрява структурата на собствените ви мигли.

Как работи LVL-повдигането на мигли?

Миглите първоначално се покриват със специален серум, който ги изправя от корена, което, вместо да ги прави прави като праз, им придава супер извит вид. След това се оцветяват, като в случай, че са редки или оскъдни, ще ни бъдат предложени индивидуални удължения за по-пищен цялостен вид.

Колко време отнема LVL-процедурата?

Обикновено терапията LVL продължава между 45 минути и час. По-голямата част от това време се изразходва в очакване да се разгърне ефектът от извиващите и оцветяващи препарати - серумът, багрилото и т.н. Очите са затворени през цялото време, така че всъщност може спокойно да поспите, което не е необичайно за тази процедура.

Болезнена ли е терапията LVL?

Не. Ако в даден момент почувствате дразнене или сърбеж, незабавно кажете за това на терапевта.

Колко издържа ефектът от LVL миглите?

Ако се грижите за тях правилно, LVL миглите могат да издържат до 6-8 седмици.

За какво да внимаваме веднага след процедурата?

48 часа след третирането зоната не бива да се мокри. Това е важно да се знае, тъй като измиването на косата може да бъде сложно. Също така нямате право да нанасяте спирала през първите два дни, но, честно казано, няма и да искате, нито да ви се налага, защото миглите изглеждат съвършено. 

След тези първи два дни не бива да дърпате миглите. Звучи логично за повечето от вас, но това, което имат предвид специалистите, е да не ги третирате грубо, когато премахвате грима за очи. Вместо да търкате с памучен тампон, натиснете го върху окото и задръжте за 10 секунди. По този начин миглите ви ще изглеждат по-добре по-дълго време.

Ще повреди ли процедурата LVL естествените ми мигли?

Не. Продуктите Nouveau Lashes са разработени така, че да бъдат деликатни и подхранващи.

Колко струват миглите LVL?

Цената варира в различните салони, но като правило, миглите LVL ще ви "излязат" между 60 и 80 лева в софийските салони, които правят процедурата. Ако сте в Лондон, например, за същото ще платите между 45 и 70 паунда.

Ако сте на мнение, че всъщност предпочитате естествения вид на миглите си, точно това е идеята и красотата на терапията. Тя подчертава това, което вече имате. Ако искате да го подсилите, една драматична спирала и най-добрата очна линия също ще помогнат очите да изглеждат красиво.

Изискват ли LVL миглите тест за поносимост?

Да. Винаги е добре да сте предпазливи и мнителни, когато се подлагате на повдигане на мигли, така че не забравяйте да помолите за бърз тест за алергии в салона, преди да се подложите на процедурата.

Можем ли да си направим LVL мигли у дома?

Не, оставете това на професионалистите. Още повече, че това, което прави процедурата LVL такова удоволствие, е че не можете да повторите процеса у дома, така че най-добре бойкотирайте домашните комплекти за мигли и посетете предпочитания салон. Не само това, но комплектите за мигли „Направи си сам" могат да причинят сериозна опасност за очите ви, ако се използват без правилното обучение. Така че, оставете амоняка на обучените козметици.

В заключение, резултатите наистина са невероятни. Дотолкова, че неминуемо започваш да се питаш как си живял толкова време без тази терапия. Препоръчваме!

More Face