8 неща, които трябва да знаете, преди да си напомпате устните

8 неща, които трябва да знаете, преди да си напомпате устните

Ако сте новобранец в разкрасяването, това е задължително четиво.

Какво трябва да знаете за филъра за устни

Новобранки в оформянето на устни, обмисляте да се боцнете за пръв път? Не сте сами. Според статистическия доклад на Американското дружество на пластичните хирурзи за 2020 г., през миналата година в САЩ са извършени 13,2 милиона козметични, минимално инвазивни процедури, като 3,4 милиона от тях са с филъри за меки тъкани.


Целуни ме: 12 червила, с които задължително удостояваме устните си


Ако все пак решите да "легнете под иглата" за по-сочни устни, важно е да намерите лекар, на когото имате доверие. консултацията преди същинската процедура ще ви помогне да определите какъв вид филър е най-подходящ за постигане на желаните от вас резултати. Д-р Стивън Т. Грийнбърг, козметичен хирург със седалище в Ню Йорк, препоръчва да се избере опитен, сертифициран дерматолог или пластичен хирург, запознат с анатомията на лицето и мускулната структура.

„Препоръката от уста на уста от някой, който вече има мечтаните устни, е страхотна", добавя д-р Джошуа Зейхнер, директор на Козметичните и клинични изследвания в дерматологията на болница Mount Sinai в Ню Йорк. "Можете също да се обърнете към по-добрите лайфстайл медии, за да намерите лекар с опит. Погледнете уебсайтовете на лекарите и страниците им в социалните медии за снимки преди и след."

А ние пък се обръщаме към трима водещи лекари, които напълно безплатно ни предоставят цялата информация, която трябва да знаем преди процедурата.


Пластичните операции не са срамни, honey: Марк Джейкъбс за новия лифтинг и суетата като добродетел


1. Какво точно представляват инжекциите за устни?

Нека започнем с това какво филърите не са: постоянни. В зависимост от вида, който вашият лекар използва, те обикновено ще траят от 6 до 18 месеца. Настоящите, одобрени от FDA филъри, които лекарите използват, са направени от хиалуронова киселина, която се намира естествено в тялото и временно придава обем и форма.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.