Следва

Суха кожа? Разберете как да се грижите за нея!

Beauty Starter: старите, но златни тайни за красота на Деми Мур, вече на 59

На 11 ноември американската актриса Деми Мур навърши 59 години и все още изглежда невероятно: тонизирана фигура, перфектно гледана дълга коса и светеща кожа

Celebrity beauty преди 2 години

Изглежда красотата на Деми не е подвластна на времето, с уговорката за необходимата подкрепа към природните дадености, разбира се. View Sofia се опита до обобщи каква е тайната на младостта на Деми Мур. Защото 59 са си 59, но в нейния случай тази цифра изглежда като една от най-хубавите (четете още: We Love: Деми Мур по кадифе).  

Грижа за тялото

Всички помним ролята на Деми в екшън филма "Редник Джейн", за която актрисата трябваше не само да обръсне дългата си коса, но и да се доведе до безупречна физическа форма. Оттогава Мур продължава редовните си тренировки във фитнеса, като ги комбинира с пилатес и йога. Освен това актрисата започва всяка сутрин с чаша вода с добавени лимонов сок, кленов сироп и лют червен пипер. Мур също използва термаж за стягане на кожата - нехирургична процедура, базирана на радиовълни, които стимулират производството на колаген и имат подмладяващ ефект. Актрисата редовно прибягва и до хирудотерапия, а именно терапия с пиявици. Деми твърди, че това нестандартно третиране осигурява на кожата свежест и твърдост.

Грижа за косата

Като си мислим за Деми Мур, винаги първо се сещаме за вечно перфектната й дълга коса. Тъмната, блестяща грива е нейна визитна картичка, а тайната е съвсем проста: ние просто трябва да оставим косата да се чувдства добре. Това значи по-малко третиране, по-малко горещ сешоар, никаква преса. А също и ежедневно любовно отношение - масаж на главата с върха на пръстите, който спокойно си правим сами, а усещането е за мигновена свежест. Как се прави? Плавните кръгови движения трябва да започват от линията на косата на челото, като се движат към задната част на главата. Тази техника стимулира кръвообращението и насърчава растежа на косата. Известно е, че Деми от години използва линията шампоани и балсами Redken All Soft, защото й гарантират максимално хидратирани коса и скалп.

Грижа за кожата

От определена възраст нататък, инжекциите за красота не могат да бъдат избегнати или поне не биха могли, ако искаме холивудски блясък в едни сравнително напреднали години (четете още: Деми Мур, дефилето за Фенди и проблемът с новото й лице). Става въпрос за класиката - инжекции с ботокс или хиалуронова киселина за добрия вид и тонус на кожата и изглажданете на бръчките, без при това да забравяме основната поддържаща грижа, включително и домашна. Основното правило, което Деми спазва, е редовното почистване и овлажняване на кожата на лицето. Актрисата задължително премахма старателно остатъците от грим и нанеся веднага след това силно овлажняващ продукт за безупречна кожа. Деми предпочита само натурални кремове без аромат.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи