Следва

Уличният стил на звездите: Мис Франция Ирис Митенер в тази бордо рокля

Петъчна доза секс: скандалът Джулия Фокс

To like or not to like  

Love преди 2 години

В Редакцията, колкото и да се обичаме, спорим. Винаги за жизненоважени неща - тази седмица, например, не можем да се разберем на тема секси ли е Джулия Фокс, 31, скандалният модел, ново гадже на Кание Уест, затова петъчната ни доза секс днес е съвсем организирано решаване на спор и, както винаги, повод за удоволствие на симпатизиращите на секси обекта ни.

Част от нас казват: "Адски е секси, с жестоки извивки, толкова смела и умело експресивна. Супер готина в Uncut Gems, божествени очи, не се сещаме за някой, който не би я харесал, интересна е, защото тепърва изгрява в естетиката vamp woman, което не е супер тренди в момента (но заради Джулия би могло да бъде). Стои до Кание страхотно. Дупе, гърди, устни, кожа, стил са 10/10. Авангардният й грим е най-готиното на бюти хоризонта в момента и секс излъчването, което има тази жена, е безсрамно високо."

Другият бряг смята: "Леко пошла, груба, мрачна и безвкусна е. Има селски вайб, безспорно е интересна, но стилът й е твърде kim-k-wanna-be - тя дословно копира визии на Ким, което прави целият свят, но Джулия - твърде неелегантно и без лично присъствие. Просто липсва една капка женственост, която да омекоти и "озапти" малко енергията й в публичното пространство."

Това са двете крайни мнения, сега разгледайте внимателно галерията ни и споделете в анкетата, кой е по-прав и секси ли е мис Джулия?

Анкета

Джулия Фокс е...

More Love