Следва

Ulyana Sergeenko, Spring 2022 Couture

Ким Кардашян е новото лице на Balenciaga

Новата кампания на къщата, с участието на Джъстин Бийбър и Изабел Юпер, е снимана от Стеф Мичъл в дома на Ким в Калабасас.

All fashion преди 2 години

Втората част от новата кампания на Balenciaga е тук, включваща, на първо място, една супер готик Ким Кардашян. Като се има предвид ентусиазма на собственичката на Skims относно тоалетите в един тон и внушение, идентичното виждане за нещата на креативния директор на къщата Демна, прави избора на звездата за ново рекламно лице категорично логичен. Достатъчно е да си я спомним покрита с черна ликра от глава до пети на миналогодишната Met Gala, за да се досетим, че и този път ще е същото. 

Новата кампания на Balenciaga празнува приятелите на марката на мястото, където се чувстват най-удобно: домовете им. Ким е заснета от фотографа Стеф Мичъл в нейната разкошна обител в Калабасас, облечена в черно. В напълно класическия силует на Balenciaga, Ким изглежда строго и впечатляващо в черни ботуши, палто и слънчеви очила, подчертани с бяла чанта и златни обици. 

Ким не е единствената звезда, която участва в кампанията на къщата. Стеф снима още актрисата Изабел Юпер, в дома й в Париж, модела Томи Блу, и друг модел - Мари-Агнес Диен, заснета в ателието й. Към Ким от Щатите се присъединява Джъстин Бийбър, сниман в естественото си местообитание: любимото студио в Ел Ей.

Кампанията е още едно доказателство за несравнимата способност на Balenciaga да се катапултира в челните редици на духа на времето чрез умен маркетинг и смесване на поп културата с високата мода. Изборът на посланици за новата кампания отразява нагласата за майсторско смесване на висока и нетолкова висока култура: Джъстин Бийбър, известен фен на анцузите на Demna, е сниман до uber-шик Изабел Юпер, която олицетворява абсолютния шик на марката. 

Всички звезди в кампанията на Balenciaga са облечени в готово облекло и аксесоари, които всеки от нас с известен излишък на финансови средства може да си купи от първия онлайн бутик, като, разбира се, присъстват и артикулите, с които брандът е най-известен. Тук са чантите и ботушите Le Cagole, редом до маратонките Tripl-S, Track и Defender, панталоните и бодито Falkon, емблематичните модели Twisted и Hourglass, обеците Cut. Виждаме и ежедневните дрехи, придобили сатута на стилови върхове - огромни тениски и суичъри, карирани ризи, пазарски чанти, свободни долнища до коляното, клинове, боти-чорап и пр. 

Ким и останалите звезди в кампанията ще бъдат представени на света в доста голям мащаб - снимките ще се появят по известни фасади по целия свят, като се започне от Théâtre de la Ville в сърцето на Париж. Много шик, много разточително и, със сигурност, печелившо. 

More All fashion