Следва

Как да се справим с тормоза в социалните мрежи

Румъния лекува онко болните на Украйна безплатно

Войната се вряза рязко и болезнено в живота ни всички ни 

Health преди 1 година

На фона на безпрецедентната война на Путин, пациентите с онкологични заболявания в Украйна няма как да бъдат лекувани в момента. 

Специално за тези хора, група от откологични центрове и клиники в Румъния организираха специална програма за безплатно лечение. Повече информация за благородната инициатива откриваме на Facebook-страницата на болницата Ponderas Academic Hospital в Букурещ. 

В клиниката по онко заболявания е организиран координационен център. От лечебното заведение ще помогнат на абсолютно всички, които имат нужда от лечение или поддръжка на лечението, вкл. лекарства и консумативи. Всички медицински специалист в лечебното заведение и партньорите в благородната инициатива ще работят, за да посрещнат нуждите на пациентите с рак от Украйна. Услугата е налична и в цялата мрежа от поликлиники "REGINA MARIA", както и в над 300 партньорски клиники из цяла Румъния, коите ще приемат за лечение хора с украински паспорт. Номерът за връзка е 021 9277, мейлът - [email protected].

Помощ ще окаже и онкологичния нститут в Клуж-Напока. Градът е само на 370 километра от украинския Чернивци, град с 280 000 жители. Повече информация на сайта на клиниката.  

#WeStandWithUkraine

More Health

Помощ: постоянно мисля за лоши неща (и как да спра да го правя)

Health преди 3 седмици

Факт е, че няма човешко същество, невръхлитано от време на време от негативни мисли. По-чувствителните натури по-често от останалите мислят за ужасни неща, които евентуално могат да се случат на нас или на близките ни. Да видим в какво се корени същността на проблема.  

8 билки за ПМС, акне, умора и всичко, свързано с женските хормони

Health преди 1 месец

Хормоните са най-важните химически елементи в тялото, особено за жените. Те предават съобщения между клетките и органите, които играят ключов фактор за телесните функции, затова изброяваме как можем да подкрепим хормоналната си система по най-натурален начин - с билки!