Следва

Elle Русия си позволи буквата Z на корицата, валят критики

H&M & Aйрис Апфел - ексклузивно от 31 март

Колекцията отбелязва 100-годишнината на Айрис Апфел, заедно със стила и вдъхновението, с които ни зарежда гранддамата на модата. Колаборацията Iris Apfel x H&M ще бъде налична ексклузивно на hm.com на 31-ви март.

All fashion преди 2 години

Айрис Апфел е известна със своята отличителна мода, неповторима индивидуалност и смели визии. Тя вярва в идеята, че стилът и вдъхновението могат да дойдат от всяко едно място, независимо от цената. Колекцията Iris Apfel x H&M ще предложи разнообразие от зашеметяващи модели, предназначени за всички. Облеклото и аксесоарите са създадени, за да подчертаят независимата индивидуалност и оригиналното усещане за стил на Айрис (четете още: Отново Айрис Апфел в цитати - 20 за отлично настроение и отличен стил).

Колекцията се отличава със закачлив микс от текстури, модели и кройки. Ключови за колаборацията са жакардовият костюм с бродерии, обемното яке с волани от тюл и плисираната пола с десен на цветя от ирис. Дъга от приказни и ярки цветове - жълто, изумрудено зелено, сияйно виолетово, ярък тюркоаз, оранжево  -  оживява в моделите. Линия от бижута и аксесоари също е създадена, за да допълни гардероба. Вдъхновени от любовта на Айрис Апфел към наслояването, аксесоарите са обемни, с изображения на различни теми като растения, животни, съкровища от друг свят и други.

Големите любовни истории: Айрис & Карл Апфел

„H&M са пионери в предлагането на страхотна мода, която е достъпна. Марката успява да предостави стил на страхотни цени. Именно затова това сътрудничество беше перфектна възможност за мен", сподели по повода Айрис Апфел.

"Много искахме да си партнираме с Айрис заради известния й еклектичен вкус и влиянието й в модната общност. Тя символизира личния стил - едновременно красиво еклектичен и напълно устойчив във времето. Тя показва каква е цялата идея на модата, а именно - средство за изразяване на себе си и начин да се забавляваш. Тя е истинско вдъхновение!", сподели от своя страна Ан-Софи Йохансон, творчески съветник на H&M. 

More All fashion