Следва

Още малко принос към портфолиото: Ким Кардашян пуска нова марка за красота SKKN

Най-добрият звезден грим на Пролет 2022: Dua Lipa, IU, Дженифър Лопес и другите, и идеите, които ще присвоим

Възможностите за трансформация и експериментиране с грима са безкрайни, когато сте въоръжени с гламър учителки  

Face преди 1 година

В по-стари времена гримът на звездите си беше своеобразна енигма. Изящните визии за красота бяха запазени за червения килим и съответно разглеждани от ценителите на козметиката трепетно, единствено чрез снимките на папараците. Читателите оставаха в неведение за вдъхновението или техниките зад всяко изкусно изрисувано лице и се надяваха да наподобят видяното семо чрез собствените си интерпретационни умения. След това настъпи ерата на социалните медии...

Появата на Instagram даде на хората, които харесваме, силата да контролират собствения си разказ, като публикуват снимки в близък план и обучителни видеоклипове за своите гримирани лица. Виждаме, че установените бариери вече са отхвърлени, което позволява дори на начинаещите в красотата да усвоят сложните умения, необходими за изработването на звездна грим визия. Съвременните гримьори имат респектиращо влияние сред натрупаните последователи, благодарение на своите подробни уроци, обучаващи публиката как да постигне специфична тенденция или стил на грим.

И така, единственият въпрос, който остава, е следният: Кои са най-добрите визии звезден грим, които е добре да имаме предвид за стартиращото лято на 2022-ра? View Sofia има за цел да ви помогне с отговора на този въпрос. Правим го с лека подборка на инстаграми за звездна красота; серия от снимки, подбрани от екипа, които ще ви помогнат да излезете от коловоза и да кривнете леко в посока Холивуд, K-pop и др.

Начело на харесаното от нас идва чифтът блещукащи капаци, опушени със знойни сенки, които видяхме Меган Дъ Стелийн и Дуа Липа. Следват някои идеи за високооктанов руж, носен от Krystal, Jeon Somi и др. Насладете се на всичко интересно, от което да почерпите вдъхновение, надолу >>>


IU

IU, южнокорейската музикална звезда, демонстрира супер симпатичен прийом - магента около очите и прическа от началото на 2000-те.


Megan Thee Stallion

Надградете тоалета си до максимум - ако е в бляскав тюркоаз и злато, нека и очите са гримирани по "образ и подобие", както направи Megan Thee Stallion.


Кайли Дженър

Кайли Дженър, първо, не се нуждае от представяне, второ, известна е с добрия си подход към грима. В деня на сватбата на сестра си Кортни, моделът заложи на класиката: опушени сенки, очна линия, румени бузи и идеално фиксирани устни.


Dua Lipa

Концертният сезон за Дуа Липа е в разгара си. Настроението е предизвикателно и действено, в аспекта на грима го подчертаваме чрез сенки в студен ярък нюанс и обемни мигли, плюс приказно оформени и подредени вежди (четете още: Най-екстравагантното и секси от Дуа Липа и световното й турне дотук). 


Jeon Somi

Джион Соми е най-свежият пример за фриволни летни вибрации в грима - черешов нюанс върху очите, скулите и устните, като последните са облени в блясък чрез глос формула. Добавена е и малко очна линия за отваряне на окото - секси. 


Дженифър Лопес

Няма от кого да потърсим по-директно и ефективно вдъхновение за блестящ естествен вид на лицето от самата Jlo. 


Minnie от (G)I-dle

Изумително светлият, равен, безупречен тен на тайландската певица направо смайва. Лек руж, леко червило и фанатично майсторски гримирани очи и нещата стават перфектни. Сините нокти носят точно обратното внушение - лицето ми е свръх изящно, но бунтът е в мен и с мен, навсякъде и винаги. 


Сабрина Керпентър

Сабрина Карпентър е актриса, т.е. наясно е със силата на превъплащението. Харесваме колко сериозно приема тук идеята за парти - вътрешният ръб на окото блести, устните са очертани с молив и плътно оцветени, като е добавен и гланц, скулите са силно розови, веждите - идеално подчертани. 


Sunmi

Направете си висок двоен кок, едновременно пускайки два дълги кичура отпред, както прави Сунми, южнокорейката, на която 30-те години ни най-малко не й личат. Певицата е гримирала лицето си в класическата схема, но фриволната коса прави нещата да изглеждат много летни, много флиртаджийски, в хубавия смисъл. 


Елза Хоск

Завръща ли се тенденцията за тежките ружове? Елза Хоск има аргументи за това, а ние смятаме, че директният намек за леко забравена под слънчевите лъчи кожа е приятен стилов отскок към идните горещини. 


Дав Камерън

Дав Камерън ни сервира блясък, достоен за червен килим, под формата на блестящи в злато клепачи - опушени, с готик привкус - грим, който винаги ще харесваме. 


Кристал Джунг

Тя е призната за една от 20-те най-красиви азиатки в света. На кадъра, който 27-годишната актриса и певица пусна в мрежата, ясно си личи, че е използвана техниката за пръскане на ружа по страните. Очевидно работеща, обещаваме да поработим върху това грим чудо и да ви разкажем съвсем скоро. 

More Face