Следва

Street Style вдъхновения: Миланчани!

Карин Ройтфелд дигитализира Мерилин Монро за корицата си

Мерилин Монро се появи на корицата на списание CR Fashion Book China: редакторите създадоха 3D модел на легендарната актриса въз основа на дигитализирани архивни кадри

 

All fashion преди 1 година

На снимките Монро "позира" в тоалети от последните колекции на Fendi, Miu Miu, Balenciaga, Thom Browne, Balmain и David Koma, както и модели на дигитални модни къщи Auroboros и Tribute Brand. Стайлингът и идеята са на Карин Ройтфелд (четете още: Beauty Starter 2: "Шот водка преди лягане, прекроени по фигурата тесни поли и тотална забрана на маратонките"... още от веруюто на Карин Ройтфелд).

Всеки редактор и стилист мечтае да работи с най-страхотните хора наоколо, но никой не може да се сравнява с Мерилин. Нейната иконичност издържа изпитанието на времето, достатъчно е да си припомним новините от последните няколко месеца - тук и тук. Светът на модата, изкуството и киното продължава да се вдъхновява от нейното безалтернативно културно влияние.

Винаги ще съм благодарна за възможността да покажа Мерилин в нов стил, дори и дигитален. Благодарна съм и на модните къщи, наши партньори в този експеримент, за това, че ни "заеха" своите най-нови модели, каза Карин пред колегите от Hypebae (четете още: Beauty Starter: "Пийте повече еспресо, спете с грима си и не си правете селфита...", веруюто на Карин Ройтфелд).

Мерилин Монро умира през 1962 г. на 36-годишна възраст, но все още е икона на поп културата. През последните два месеца актрисата бе споменавана особено често - поради факта, че Ким Кардашян облече легендарната "гола" рокля на Монро на бала Met Gala, същата, в коята сексимволът изпява песента Happy Birthday, Mr. Президент на Джон Ф. Кенеди.

По-рано Netflix представи първия тийзър на филма "Блондинка", който разказва за живота на легендарната актриса. Главната роля в биографичния филм играе Ана де Армас, а премиерата е предвидена за това лято, на филмовия фестивал във Венеция. Ние ще гледаме "Блондинка" по Netflix на 23 септември.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.