Следва

Обичта на известните: Дамяно и Джорджия, obsessed w/ each other

Обичта на известните: Бен и Джен Афлек, гушнати и кисели

Безумно щастливи, но все пак, колко да си държелив на папарашко внимание   

Love преди 1 година

Никой не изглежда по-добре кисел от щастливо женения Бен Афлек - човекът, който десетки, ако не стотици пъти предизвиква раждането на нови мемета заради шантавите си физиономии. Което не е лошо постижение: все пак знаменитостите са забавни и relateable само когато се припознаваме в тяхната обикновеност, нали? В този смисъл Бен Афлек е единственият човек, който ни провокира да се замислим "Колко гигантски ледени кафета са твърде много?“ и да си кажем "Леле, писна ми от папараци", без въобще такива да са ни тормозили...

В началото на юли Бен Афлек беше забелязан на снимачната площадка на новия филм, който режисира и в който играе, биографична сага за опита на Nike да подпише с Майкъл Джордан през 80-те години. Така неназованият филм вече се радва на доста пипнат актьорски състав, който включва Афлек като бившия изпълнителен директор Фил Найт, Крис Тъкър, Виола Дейвис, Джейсън Бейтман и добрия приятел на Афлек Мат Деймън като другия изпълнителен директор на Nike. 

Афлек сигурно се чувства доста развълнуван за всичко в момента: чисто нов брак с една от най-красивите жени в света, нов филм под собствената му режисура... нищо, че изглежда киселичък, пак е чуден.  

More Love