Следва

Джони Деп e крал Луи XV: първият кадър

Неузнаваем Тимъти в първите кадри от Bones & All, take a look

Червенокос ли бе 

Movies & TV преди 1 година

Тимъти Шаламе със сигурност е длъжник на Лука Гуаданино. Въпреки че в младостта си участва в редица проекти, по-специално в телевизионния сериал "Homeland" и филмите "Мъже, жени и деца", "Интерстелар" и "Мис Стивънс", "Call Me by Your Name“ е филмът, който го направи каквото е днес. Елио Пърлман превърна Шаламе в любимото пиленце на Холивуд, донесе му номинации за най-престижните филмови награди и проправи пътя към главни роли в ужасно популярни филми като "Lady Bird”, "Little Women”, "The French Dispatch” и "Дюн" (четете още: Премиерата, кастът и всичко, което знаем за Dune 2). Имаме предвид, да, разбираемо е, че двамата - Лука и Тимъти - отново работят заедно.

Филмът Bones & All е адаптация на едноименния роман на Камила Де Анджелис, който разказва историята на двойка тийнейджъри канибали... Синопсисът на филма описва сюжета като "история за първата любов между Марен, млада жена, която се учи да оцелява в трудни обстоятелства, и Лий, закоравял и лишен от права скитник“. Срещат се и тръгват заедно на пътешествие. Всички пътища обаче водят към тяхното ужасяващо минало и към борба, която ще определи дали любовта може да надживее същността им." Тимъти Шаламе играе Лий, Тейлър Ръсел е Марен, а поддържащи актьори са Клои Савини, Марк Райлънс, Андре Холанд и Майкъл Щулбарг, който изигра добрия баща на героя на Шаламе в "Call Me By Your Name".

Трилърът Bones & All трябва да тръгне по кината на 23 ноември тази година, но преди това ще има премиера на филмовия фестивал във Венеция през септември. Това съобщи официалният Twitter акаунт на филма, споделяйки първи, интересни, кадри >>>


Четете още: Шоколадът засилва любовта: Тимъти Шаламе ще е новият Уили Уонка!


 

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.