Следва

Неизбежното сравнение: Катрин и Меган на служба в памет на кралицата, принцесата печели

Наталната карта на Кирил Петков - ще бъде ли премиер пак, защо (не) му се отдават определени неща и още

Астрология на властта 

Astro преди 1 година

В пряка връзка с нашия астролог надзърваме в картата на Петков, за да разберем има ли индикации за повторно лидерство или не.

Сн. БГНЕС


Стилът на Кирил Петков, 56-ият министър-председател на България


Кирил Петков е роден на 17 април 1980 г. в Пловдив, като датата съвпада с първия лунен ден. Характерно за родените в първия лунен ден е, че живеят възторжен, приповдигнат живот, надарени са с енергия и ентусиазъм, но много рядко докарват до край нещата, които са започнали.

Числото на личната му съдба е 3. Тройките“ са общителни и креативни, често под това число често се раждат художници и артисти, изобщо хора с възможности за творческия успех. Тези хора обичат да се наслаждават на живота, но са толкова непрактични, че почти винаги изпускат златния си шанс. Способни са на силни чувства, и когато любят, и когато мразят. Единствено „тройките“ могат да ненавиждат така силно, че да търсят отмъщение на всяка цена. За да имат щастлива съдба, те трябва да се научат да държат под контрол негативните си емоции.

Сн. БГНЕС

В наталната карта на Кирил Петков първото, което се набива на очи, е големият хаос в разположението на планетите. Няма стелиуми, няма подчертани характеристики, които да дефинират една или друга особеност, с която роденият да е надарен в момента на раждането си. Все пак, налице са два много характерни аспекта - Слънцето е в точна опозиция на Плутон, което означава ярка, но много проблемна съдба, докато Луната е също в напълно точна опозиция на Уран - непредвидимост, резки обрати, често голям хаос в емоциите, както и отдалеченост от майката. Слънце и Меркурий са силно отдалечени една от друга, на цели 24 градуса, позиция, която дефинира сравнително компромисен интелект и доста трудности при учене, запаметяване, усвояване на нови знания. Луната е в критичния 28-ми градус на Телец, в критичен градус е и Слънцето - на 27-ми в Овен. Планетите, които се намират в т.нар. критични градуси, приличат на дете - желанията са по-големи от възможностите. Особено що се отнася до Луната, положението в случая е доста сложно - хаос в емоциите, неовладяема импулсивност, емоционална инволюция, дори регрес. Обикновено такъв човек е напълно лишен от емпатия - не се интересува нито от потребностите, нито от проблемите, нито от нагласите на околните. Не защото не иска, а защото не може.

Сн. Капитал

Когато дадена планета попада в последните 3 градуса на знака (от 28 до 30), можем да сравним качествата й с тези на Луната малко преди Новолуние: проявява се интровертно и е пасивна, немощна. Емоциите при Петков са изключително обратни на емоциите на повечето хора - те са напълно инстинктивни, напълно безсъзнателни.

Сн. БГНЕС

Едновременно с това, наталното Слънце на Петков е в съвършен тригон както с планетата на голямото щастие Юпитер, така и с Нептун, планетата на несъзнаваното. Така поставени планетите, оказват съдбовна намеса за изключителен, често неочакван и дори невъобразим на фона на останалите показатели успех, като под успех имаме предвид - лекота в случването, липса на пречки, сякаш някой ти е постлал червения килим и ти трябва само да минеш по него. Без никакво усилие и някак кармично, на Петков му е астрологично дадена солидна житейска реализация, свързана с особени, кармични причини. Дадеността е факт, но е силно обременена от останалите показатели в наталната карта, между които и почти точният съвпад между Марс и Юпитер в Лъв - свидетелство за нарцисизъм, чувство за абсолютна правота, войнственост, аргогантност, перчене, суета, скандалджийство. Образно казано, тъй като този съвпад е в трудна комбинация с и обременената Луна в картата на бившия МП, имаме нещо като човек, който се държи в живота като петле пред майка си - подскоци, възбуди, крякане, плод на невъздържани и невъзможни за канализиране емоции, често избиващи в желание за саморазправа, биткаджийство, доказване без ясен адресат.

Сн. Darik News


Джон Петков, Кирил Траволта - секси ли ви е Кирил Петков?


Господин Петков има сложно разположена Венера в картата, планетата на любовта е в квадрат със Сатурн. Любовта е жизнено необходима, но често е много проблемна.

Кирил и любимата му Линда

Що се отнася до моментната картина на нещата, транзитиращите планети са така разположени, че определено можем да "очакваме неочакваното". Планетата на внезапните обрати Уран транзитира в момента в знака на Телеца и прави опозиция на наталния Уран на Петков в Скорпион. Предстоят огромни, драматични промени, абсолютно невъзможно е да допуснем, че това, което е било, ще се повтори отново. Няма никакъв шанс нито целият, нито част от сценария, на който бяхме свидетели в последните две години, да се случи отново в живота на г-н Петков, по-скоро последващото му развитие ще е в различен, да не кажем кардинално противоположен път. Не се очертава дублиране на житейската ситуация, в която ставаш министър председател за един ден, за сметка на това се очертават идващи конфликти, част от тях от много сериозно естество. Непосредствено близкият период от около няколко месеца до година ще са изключително динамични за Кирил Петков, изпъстрени с неочаквани, често силно конфликтни събития, които ще променят съдбата му напълно.

 Сн. Lex.bg

More from View Sofia

Huawei и НХА организират фотографски уъркшоп за Next-Image Awards 2020 с участието на български актьори

All About Life преди 3 години

Глобалният конкурс Huawei Next Image Awards 2020, който е отворен за участия до 31 юли, набира скорост и по броя на изпратените в него снимки България отново е в челните места за Европа.

Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни

Celebrities преди 2 години

Младата дама, която е неотлъчно до новия премиер на България - Кирил Петков, ни направи впечатление от мига, в който я видяхме. Докато течеше предизборната кампания за народни представители, госпожица Лена Бориславова придружаваше нон стоп, почти, кандидатът за народен представител тогава, колегата си Петков, като от пръв поглед бяха очевидни динамиката, активността, забързаността в поведението на тогава също кандидатът за народен представител Лена Бориславова. 

More Astro