Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 10.10 - 16.10

Прегледай се безплатно и реши проблема с акнето - за осма поредна година Bioderma подава ръка на всички

Прегледай се безплатно и реши проблема с акнето - за осма поредна година Bioderma подава ръка на всички

Health преди 1 година

От 5-ти до 20-ти октомври в различни градове на страната, десетки експерти - дерматолози с дълъг стаж и опит в третирането и овладяването на един от най-големите проблеми на кожата - акнето, ще преглеждат желаещите, предварително записалите се пациенти - всички места, специалисти и часови слотове са ТУК - за да решат проблема, който, освен външния вид, тормози и цялото същество на човека, оказал се "акнеичен".

 

Причините за появата на акне са десетки. На специално организиран, много интересен форум за журналисти по-рано тази седмица, от известната френска фирма за дерматологична козметика, представиха основните характеристики на заболяването, разнообразните аспекти на страданието, което то причинява, начините да го повлияем добре и да го излекуваме напълно.

В професионалната компания на изключителните доцент Гриша Матеев, водещ специалист в Александровска болница и председател на Българското дружество по дерматология, д-р Бисера Котевска от Токуда Аджибдем Сити клиник, магистър фармацевта Анжела Мизова, психолога Яна Алексиева от "Академия за родители" и нутрициниста Надя Петрова бяха обобщени всички съвременни аспекти на заболяването на кожата акне - проблем, засягащ всички възрасти, полове, занятия. Оказва се, че от акне страдат вече и много по-малки по възраст пациенти - деца на 8-10 години и дори по-мънички, както и хора в зряла възраст - особено жени на и над 35-40 години.

Разковничето на решението на неприятния проблем е в навременната грижа:
"Доведете децата си на преглед, важно е" (д-р Костева), "Хигиената е категорично на първо място - мийте редовно, често, старателно и най-важното - с верния продукт" (доц. Матеев), "Опитайте да потърсите индивидуално решение - нека дерматологът подходи към вас с оглед на всички особености от живота и ежедневието ви, в индивидуалния подход е истината" (Анжела Мизова), "Храненето е много важно, вгледайте се в реакциите на кожата си, след като сте консумирали определена храна.

Непоносимостта към лактоза много често причинява акне" (Надя Петрова), "Акнето е болест, която може да доведе до сериозни проблеми с психиката, в никакъв случай не бива да се подценяват чувствата и усещанията на психологическо ниво при наличието на този проблем - често наблюдаваме пациенти с изявени депресивни симптоми, свързани с акне" (Яна Алексиева).

Запишете час и прегледайте кожата си, #заедно сме и Bioderma са на ваше разположение - компетентно, навременно и напълно безплатно!  

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.