Следва

Смокингът на Селена Гомес, по-красив от повечето рокли

Като пралина с шам-фъстък, но божествена: Амал Клуни в Del Core

Джордж, ох, и Амал Клуни, ах, на The Academy Museum Gala 2022

 

Celebrities преди 1 година

Мента и шам-фъстък са първите асоциации, когато погледнем приказната вееща се корсетна рокля от Del Core, в която Амал Клуни се появи на събитието The Academy Museum Gala 2022 в Лос Анджелис снощи. Луксозна визия на Амал допълват сребърни сандали, подобен клъч и, разбира се, нужното количество диаманти. Прическата на юристката е отново оформена на едри "холивудски" вълни, което безумно й отива. 

Съпругът на правозащитничката, неспирно съзерцаващ я, бе облечен в класически смокинг с жилетка.  

През септември излезе новата холивудска мелодрама "Билет за рая" - в историята разведена двойка (Джулия Робъртс и Джордж Клуни) пътува до Бали, за да попречи на дъщеря си Лили да се омъжи за местно момче. Според родителите момичето ще направи същата грешка, която самите те са сторили преди 25 години, защото са убедени, че приятелят на Лили изобщо не е подходящ за нея.

Е, в живота, за разлика от киното, Клуни очевидно и за миг не е съжалил за избора си - актьорът е щастливо женен и явно е извадил късмет, избирайки все по-прелестната Амал. Двойката се прегръща и държи за ръце през цялата вчерашна вечер, превръщайки се в бижуто на вечерта (четете още: Супер секси Амал Клуни в перлена рокля засенчи всички на премиерата на "Билет за рая").

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.