Следва

Смокингът на Селена Гомес, по-красив от повечето рокли

Като пралина с шам-фъстък, но божествена: Амал Клуни в Del Core

Джордж, ох, и Амал Клуни, ах, на The Academy Museum Gala 2022

 

Celebrities преди 1 година

Мента и шам-фъстък са първите асоциации, когато погледнем приказната вееща се корсетна рокля от Del Core, в която Амал Клуни се появи на събитието The Academy Museum Gala 2022 в Лос Анджелис снощи. Луксозна визия на Амал допълват сребърни сандали, подобен клъч и, разбира се, нужното количество диаманти. Прическата на юристката е отново оформена на едри "холивудски" вълни, което безумно й отива. 

Съпругът на правозащитничката, неспирно съзерцаващ я, бе облечен в класически смокинг с жилетка.  

През септември излезе новата холивудска мелодрама "Билет за рая" - в историята разведена двойка (Джулия Робъртс и Джордж Клуни) пътува до Бали, за да попречи на дъщеря си Лили да се омъжи за местно момче. Според родителите момичето ще направи същата грешка, която самите те са сторили преди 25 години, защото са убедени, че приятелят на Лили изобщо не е подходящ за нея.

Е, в живота, за разлика от киното, Клуни очевидно и за миг не е съжалил за избора си - актьорът е щастливо женен и явно е извадил късмет, избирайки все по-прелестната Амал. Двойката се прегръща и държи за ръце през цялата вчерашна вечер, превръщайки се в бижуто на вечерта (четете още: Супер секси Амал Клуни в перлена рокля засенчи всички на премиерата на "Билет за рая").

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.