Следва

Потникът! Или защо Кание е за завиждане с тази божествена жена до себе си

Planet Sex на Кара Делевин ще е може би интересен поглед върху секса - ето какво знаем за документалката

Моделът изследва оргазма, мастурбацията и куиър идентичността в шоуто BBC Three

Celebrities преди 1 година

След силното ни притеснение по адрес на Кара фактът, че супермоделът се насочва към актьорството сериозно (с дългоочаквания втори сезон на Carnival Row, който предстои да бъде излъчен през февруари 2023 г.), е приятен. Момичето дори добавя към портфолиото си позицията "водещ" на документален филм с новия си сериал Planet Sex по BBC Three; премиерата е началото на следващия месец. Трейлърът за поредицата е тук и дава бегла представа какво да очакваме от поредицата... изглежда, че няма забранени теми и мръсни думи за продукцията.


Секс в костюм, тоест Кара Делевин


"Има толкова много, което е абсолютно неизвестно, що се отнася до света на секса - и аз искам отговори“, казва Кара. През шестте епизода документалният филм ще изследва женското желание, LGBTQ+ идентичностите, оргазма, мастурбацията, формите на тялото, поли-връзките, порнографията и други подобни. Кара ще говори с редица хора и експерти по целия свят, посещавайки секс лаборатории и други важни за тематиката институции.

В трейлъра тя също разсъждава върху личните си преживявания, например: "В собствения си живот определено имах много вътрешна хомофобия и срам.“ Според BBC Three: "Актрисата и модел Кара Делевин изследва нашите сексуални идентичности, за да разбере какво ни прави това, което сме: полът, ориентацията, страстите и типовете връзки, за които жадуваме.“

В първия епизод - озаглавен The Orgasm Gap - Кара разкрива науката зад оргазмите, създава "вагинално изкуство" в Япония и посещава клас по мастурбация в Ню Йорк. Вторият епизод Out and Proud? ще разгледа собствената сексуалност на Кара, докато тя присъства на първия си прайд в Токио и партита на най-големия лесбийски фестивал в света в САЩ. В следващи епизоди тя помага за създаването на етичен, феминистки порно филм и се изправя срещу собствената си "полова флуидност“.


Какво се случва с новата компания за секс играчки на Кара Делевин?


Planet Sex обещава да бъде едновременно откровен и завладяващ. Захвърлете безпрецедентна представа за мислите и чувствата на Кара относно любовта, секса и връзките - или недейте. Но със сигурност хвърлете едно око. Премиерата на поредицата по BBC Three и iPlayer на 1 декември от 22:00 ч.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.