Следва

Обичта на известните: отново заедно, Кендъл Дженър и Хари Стайлс?

Пухена Ирина Шейк с детенце, пълно копие на татко Брадли Купър

Руски супермодел на разходка в Ню Йорк

 

Celebrities преди 1 година

Колко бързо растат децата на другите хора: сякаш до онзи ден дъщерята на Ирина Шейк и Брадли Купър беше бебе, а ето, че вече се разхожда със звездната си майка из Ню Йорк като пораснало момиченце. И по-интересното, с всеки изминал ден Леа заприличва все повече и повече на баща си - вижте само последните снимки на малката сладурка, които папараците направиха в Манхатън. Абсолютно копие на Купър. Чудим се на кого ще прилича второто дете на Ирина и Брадли?

Спомнете си, че целият свят на шоубизнеса отдавна забеляза (не че те го крият много), че Ирина Шейк и Брадли Купър прекарват все повече време заедно и често се появяват на публични места без намек от срамежливост. И на официални събития, и в личните социални мрежи, и на случайни папарашки снимки. Светският отдел на New York Post съобщава: не става дума само за опити за поддържане на топла връзка в името на щастливото детство за малката дъщеря (двойката отглежда очарователната Лея съсвестно по силата на ангажимента за попечителство), но също така... и за планове да имат второ бебе. Източникът на изданието се позовава на съвместната ваканция на двойката в края на август: „Беше истинска семейна ваканция. Те бяха толкова добре заедно, че сериозно обмислят да се съберат отново и да имат още деца. Ирина много иска дъщеря й да има братче или сестриче.”

За разходката с дъщеря си Ирина Шейк избра обемна пухенка-одеяло (една от най-важните тенденции за новия сезон, както подробно писахме ТУК), идеална и за най-тежките студове. Красивата Ирина го носи с уютен анцуг, като визията завършват удобни кожени боти до глезена. Прекрасната мисис Шейк по принцип харесва много комбинацията ботуши с анцуг, припомняме подобен нейн тоалет, само че на токчета, ТУК.

More Celebrities