Следва

Даниел Аршам & Xiaomi - телефон-изкуство

Обичта на известните: отново заедно, Кендъл Дженър и Хари Стайлс?

Теория на фенската конспирация

 

Love преди 1 година

Нова "теория на любовните конспирации“ се разпространи в TikTok. Феновете, a.k.a звездните детективи, са сигурни, че супермоделът Кендъл Дженър и Хари Стайлс са възобновили романтичната си връзка. В живота им има твърде много съвпадения.

Основният аргумент в подкрепа на факта, че "бившият" отново стана "настоящ": шумната раздяла на двамата с дългите им любови - и двете с разлика само от няколко дни. Първо пресата научи, че Стайлс се разделя с режисьора и актриса Оливия Уайлд, а след това Кендъл не отрече, че вече не е с баскетболиста от НБА Девин Букър.

Припомняме, че двамата бяха в сериозни любовни връзки през последните две години. Причината за раздялата е почти идентична: "Те имат различни приоритети и графици. Но запазват приятелството и уважението един към друг," и Хари и Оливия, и Кендъл и Девин.

Друга улика е, че Дженър е била забелязана да пее и танцува на Watermelon Sugar на концерта на Хари в Лос Анджелис миналата седмица с BFF Хейли Бийбър. По това време никой не знаеше за проблемите в звездните двойки и феновете смятаха факта, че Кендъл е на концерта на Хари за приятелски жест. Но след новината за раздялата... нещата изглеждат по различно.

Припомняме също, че К. и Х. бяха гаджета преди години, за няколко месеца през 2014 г. и изобщо не криеха романтиката си, като постоянно се появяваха публично заедно. (Което Хари, например, почти никога не правеше с Оливия.) Май там, където е текло, пак тече...

More Love