Следва

Още от шоуто на jacquemus в Париж - Тина Кунаки и Венсан Касел

Компоненти на перфектната Коледа

Обичаме Коледа. И я чакаме с нетърпение всяка година. Харесваме дори вечно зелените музикални хитове – от All I want for Christmas is You до Jingle Bells, тълпите от хора и празничното суетене. Защото този любим на всички празник свързваме с време за семейството, близките хора и уюта у дома

All About Life преди 1 година

 

Предстои ли ви да прекарате седмицата преди Коледа в обикаляне по магазините, за да подсигурите подаръци за децата и да напазарувате за празничната трапеза? Допускаме, че набавянето на всичко необходимо за красивата украса може би също ви предстои. Затова ви предлагаме отлично решение в няколко лесни стъпки. BILLA България знаят колко хубави са моментите, споделени с любимите хора у дома, и обещават да ги направят още по-специални – с предложенията, включени в коледния си каталог. Ако разгърнете страниците му, можете да набележите всичко необходимо за перфектната Коледа у дома – и да си го осигурите само с едно пазаруване, в най-близкия обект на веригата до вас.

1. Подаръците

 

Какво е Коледа без подаръци под елхата? Знаем, че най-малките у дома са тези, които ги очакват с най-голямо нетърпение. В магазините на BILLA може да намерите предложения, които ще усмихнат всяко дете и ще направят празника вълшебен. От настолни игри, през конструктори до страхотни аксесоари, тук има идеи за всеки вкус, но и за всяка възраст.

 

В търсене на подаръци за децата, не забравяйте и вече порасналите близки хора. От BILLA са се погрижили да подберат козметични сетове на утвърдени брандове – както за дамите, така и за техните половинки. На страницата на каталога ще откриете и богата селекция от първокласен алкохол.

2. Богата трапеза

 

Трапезата, отрупана с храна, е символ на изобилие и обединява семейството. И тъй като Коледа и предстоящите празници са специални, се превръщат в пир за стомаха, но и наслада за душата и сетивата. В BILLA ще откриете изкушаващи предложения и гурме специалитети дори и за най-изтънченото небце. Веригата предлага богато разнообразие на месни деликатеси, сирена и кашкавали от собствената си марка BILLA Premium. За ценителите на хубавите напитки, на разположение са селекция вина и алкохолни питиета, които да отговорят и на най-изтънчения вкус.

3. Негово величество: десертът

 

Перфектната Коледа е сладка, изкушаваща, с аромати и вкусове, които се запомнят и остават следа в съзнанието ни. Коледните сладки предложения от BILLA тази година няма да оставят безразличен никого. От бонбони, бисквити, панетоне, сладолед до френски макарони… който и десерт от селекцията сладки изкушения в празничния каталог на веригата да изберете, ще се превърне в апотеоз на вечерята!

4. И нека вечерта заблести

 

Коледа преди всичко започва с празничната декорация на дома. Именно украсата задава тона на празника, внася уют, красота и настроение. Затова е важна част от перфектната Коледа – и тази година. Знаете, че за всяка година трябва да допълвате колекцията си с нова играчка или аксесоар, нали? Радваме се да споделим, че няма нужда да обикаляте в търсене на красив декор на стотици места. Посетете най-близкия магазин на BILLA, в който ще откриете внимателно подбрана разнообразна селекция на декорация за дома.

5. Всички у дома

 

А когато приключите с празничните покупки от магазина – избрали сте подаръците, подсигурили сте храна и напитки, а домът ви е окъпан в празнични светлини, съберете семейството и най-близките си хора около Коледната трапеза и… празнувайте! Насладете се на вълшебния дух и уюта на празника. И не забравяйте, че BILLA е винаги до вас, за да направи празника ви още по-незабравим!

More from View Sofia

Ашли Греъм разказа за кошмарното домашно раждане на близнаците си

Celebrities преди 1 година

Истината е, че става въпрос за огромен риск. Дали ще го поемеш, е въпрос на личен избор, разбира се. Но ето поредния пример, че не всичко с ражданията у дома е прецизирано и всъщност "няма страшно". Моделът Ашли Греъм сподели в емоционален разказ от първо лице, че раждането й не е минало никак гладко. Напротив, настъпили са сериозни усложнения след появата на бял свят на нейните прекрасни Роман и Малакай.  

Херцогинята като принцесата: Катрин, много елегантна в полка дот, копие на Ди

Celebrities преди 1 година

Херцогиня Катрин и принц Уилям присъстваха на четвъртия ден на Royal Ascot. Кралската двойка се появи с традиционна за надбягванията кралска карета в настроение, което лаконично можев да опишем като "отлично".   

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.