Следва

Големите любовни истории: Натали Ууд и Робърт Уагнър

Какво трябва да знаем за Епъл Мартин - дъщерята на Гуинет Полтроу е пред договор с Chanel

Още едно непо бебе

Celebrities преди 1 година


Епъл Мартин на шоуто Chanel Haute Couture пролет-лято 2023 г

Думата (или по-скоро фразата) от миналата година определено е Nepo Baby. Във всеки случай тя не беше толкова популярна преди. Децата на известни личности и колко по-лесно е за тях да стигнат до популярност отдавна интересуват обществеността - но по някаква причина едва напоследък се говори за това на глас. New York Magazine дори посвети цял брой на непотизма в Холивуд, в който буквално разкости термина и всички негови представители. Очевидно в близко бъдеще градусът на дискусията няма да намалее. Дори и само заради появата на нова героиня, която се очертава да остане дълго в светлината на прожекторите. Запознайте се с Епъл Мартин, дъщеря на Гуинет Полтроу и Крис Мартин (вижте още: Nepo babies: обичани и мразени едновременно, децата на звездите владеят света).


Гуинет Полтроу с 9-годишната Епъл Мартин, 2013 г

Момичето, което наскоро навърши 18, направи своя моден дебют на шоуто на Chanel в рамките на Седмицата на модата в Париж. Дебютът обаче не беше на подиума, а светски: Apple седеше на първия ред на шоуто до актрисите Сади Синк и Луси Бойнтън. Това е първата й публична изява: преди това Мартин на няколко пъти блесна в социалните мрежи на майка си Гуинет Полтроу, но никога не се бе появявала на подобни събития. За дебютната изява беше избрана подходяща за случая визия: черно-бял костюм от туид, миниатюрна чанта на верижка и класически черни мокасини. Разбира се, всичко от Шанел. Четем още: Малката спретната къщурка на Гуинет Полтроу - искаме тази баня! Плюс домашното SPA и басейна.


Сейди Синк, Луси Бойнтън и Епъл Мартин на шоуто Chanel Haute Couture пролет-лято 2023 г.

За момичето се знае сравнително малко - на 18 е, а името й Епъл („ябълка“ на английски), още при оповестяването му стана световна новина и завинаги промени начина, по който знаменитостите наричат ​​децата си. Тя учи в колеж, но никой не знае кой. А модният журналист Дерек Бласбърг каза, че на 4-годишна възраст бебе Мартин е благословена от самия Карл Лагерфелд: той предрича, че един ден тя ще „стане момиче на Шанел“. Предсказанието на Кайзера е на път да се сбъдне - на Епъл й предстои да подпише контракт с френската модна къща. Като се има предвид, че непо-бебетата често избират кариера на модел (Хейли Бийбър, Кендъл Дженър, сестрите Хадид, Кая Гербер и Лили-Роуз Деп са ясно доказателство за това, като не забравяме Дева Касел на Белучи и Лурдес на Мадона, разбира се), това изглежда логично. Но в семейството на Гуинет Полтроу всичко е необичайно - дори имената на децата. Затова никак не е изключено най-одумваната светска дебютантка на сезона да поеме по същия път. И докато тя учтиво отговаря, че много харесва колекцията, която е видяла, и се старае да следва модата, ние сме убедени, че тепърва тя не просто ще е на първия ред на шоутата, а активно ще участва в тях (вижте още: We Love: супер сладка, дъщерята на Мила Йовович позира за V magazine). 


С Гуинет Полтроу на почивка в Барбадос, декември 2022 г


С Дакота Джонсън, 2019 г


Крис и Епъл Мартин на почивка в Тулум, януари 2022 г

More Celebrities