Следва

Аристократична романтика: Попи Делевин и новият й любим принц

Жизел Бюндхен в Рио де Жанейро: на този карнавал - така

Това е положението - щастливо разведен, приказно богат, приказно красив си и си на карнавала в Рио, който си е твоят роден карнавал. Радостта от живота в чист вид, в главната роля супермоделът Жизел Бюндхен

Celebrities преди 1 година

Онзи ден разказахме колко ни се ходи на Копакабана, точно в деня в който започна традиционният карнавал в приказния Рио де Жанейро, и ето че днес се натъкваме на живото доказателство, че това е мястото. По-широка усмивка на публично място трудно можем да си представим, но на ексклузивни снимки от празника, публикувани в Just Jared, Бюндхен грее на трибуните, облечена в много кроп топ и бели дънки.

42-годишният супермодел преди това сподели в Instagram видео от подготовката си за карнавала, където танцува с приятеля си, хореографа Джъстин Нето.

Припомняме, че съвсем неотдавна и съвсем неочаквано красивата бразилка обяви развода със съпруга си и баща на двете й деца, бившият играч от NFL Том Брейди (вижте още: "Мис Словакия" Вероника Райек - новото гадже на Том Брейди или не). Проблемите в брака им, според слуховете, започват поради решението на спортиста да се върне в NFL за още един сезон след вече обявеното му веднъж оттегляне и оттук - непоемане на достатъчно семейни ангажименти. Отделно красивата манекенка обяви, че ще възобнови кариерата си, която бе на пауза дълго време в името на семейството. Както Жизел Бюндхен каза в интервю преди няколко месеца, тя вече е „доказала се майка“, на която й предстои да обърне внимание и на себе си. Ами ето, най-подходящите време, място и компания са тук. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.