Следва

Био вечеря на свещи в ресторант Hamachi

Талон за турбо събуждане. Изпечатай и ще получиш безплатен donut към редовното ти еспресо

Внимание, на кофеиновата сцена се появи нов кандидат за твоята любима напитка!

Food преди 14 години

Внимание, на кофеиновата сцена се появи нов кандидат за твоята любима напитка! Името му е Turbo Hot и той е новото попълнение в екипа на Dunkin Donuts.

Turbo Hot ще те събуди по най-добрия и елегантен начин, съчетавайки ободряването с удоволствието от вкуса на кафе! Той е комбинация от филтър кафе с шот еспресо, а страхотният му вкус допълва сметаната в деликатно и приятно количество.

Така че, независимо как предпочиташ кафето си - чисто и силно или с редица "вълшебни" събуждащи добавки, Turbo Hot определено ще ти грабне вниманието. Не само ще се разнообразиш с него, но ще избистри погледа ти в най-подходящия момент от деня и то само за 1.95 лв. за средно голямо кафе.

Това не е някаква нова свръх модерна технология за събуждане, а просто крайно вкусно кафе с патент на Dunkin. Комбинацията от шот Dunkin’еспресо и чаша Dunkin’ оригинално кафе моментално ще те изстреля на върха на енергийните ти възможности, за да не проспиш нито секунда от слънчевия си ден.

Сега обаче, само с няколко движения на мишката на компютъра си, можеш да получиш и безплатен donut към турбо събуждането си.

Трябва само да изпечаташ този талон (кликни на него, за да го уголемиш) и наистина ще получиш онова екстремно събуждане, за което винаги си мечтал.



Цена: 1,95 лв.

More Food