Следва

Митко Павлов в "Търси се" този уикенд

Поп певицата Тони направи парче за И АЗ МОГА

Тони е най-новото лице и посланик на добра воля на И АЗ МОГА. Тя и музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев...

Events преди 14 години

Тони е най-новото лице и посланик на добра воля на И АЗ МОГА. Тя и музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев посвещават песента „HOW LONG?“ на инициативата за интегриране на деца с увреждания в обществото I CAN TOO.

Сингълът вече получи адмирации от българската публика и даде заявки да се превърне в световен хит.

Освен с модерно брит звучене, песента пленява и със социалната си насоченост, която прозира в текста.

„В света има много разруха и отчаяние. Всеки един от нас трябва да вземе решение и след това да поеме лична отговорност, да внесе светлина в живота на другите.
Този, който помага на другите, е като диамант, който подава ръка на други скъпоценни камъни да излязат от тъмнината и да светят наравно с другите.”
– разказва в песента си певицата.

Целта на това парче е да набира средства за актуалната цел на И АЗ МОГА – Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Клипът към него ще е носителя и разпространителя на sms номерата: 14 15 и
тел.: 09005 14 15 - за набиране на средства.



Клипът беше заснет на 27-и март в Склада – едно наистина уникално място,
което собствениците предоставиха безвъзмездно на И АЗ МОГА като снимачно пространство.
Екипът, който реализира заснемането му, се включи абсолютно благотворително:
- Режисьор на видеото - Васко Стефанов;
- Оператор - Владимир Михайлов;
- Виктор Димчев (Travel TV) – снимачна техника и екипа на сета;
- За грима на клипа се погрижи Слав – главен гримьор на марката Max Factor и
Анна Андреева;
- Стайлингът бе дело на модния редактор на сп. MODA – Хубен Хубенов.



Клипът ще изненада публиката с интересен сценарий. Зад камерата, освен поп-изпълнителката и нейната банда, застанаха и редица популярни лица, сред които:
момчетата от бой-група 032, Весела Бонева и Светльо, музикантите от Стерео стая – Криста, Мона и Боян, Явор Захариев, танцьорът Раул Торес, Тити Папазов, кабаретната актриса Елена Костова и актьорите Гергана Плетньова и Георги Николов и др.

При заснемането на масовата сцена, в края на снимките, фенове и подръжници на инициативата се снимаха с тениски I Can Too и пяха заедно с Тони, в подкрепа на децата с увреждания.

Очаквайте клипа през май!
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?