Следва

Един добър моден ден: Дженифър Лопес в леопард

"Как можеш да се отнасяш така с кралица?": Доналд Тръмп обвини Меган Маркъл в неуважение и се изненада, че принц Хари е поканен на коронацията утре

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп в разговор с бившия лидер на UKIP Найджъл Фараж по GB News обвини Меган Маркъл в неуважение към кралица Елизабет II. Той каза още, че е изненадан, че принц Хари все пак е поканен на коронацията на Чарлз III след всички обвинения срещу кралското семейство и разкритикува Джо Байдън, че не е приел да присъства на церемонията 

 

Celebrities преди 11 месеца

Тръмп заяви, че има големи надежди за събота (утре, 6 май, ще се състои коронацията на Чарлз III) и изрази пълната си подкрепа за краля, като добави, че монархът "обича страната си". Тръмп също разкритикува действащия президент Джо Байдън, че няма да присъства на коронацията. Тръмп нарече Байдън „некомпетентен“ и каза, че настоящият президент на САЩ ще „спи“, докато се провежда важното събитие. 

Тръмп също отдаде почит на покойната кралица Елизабет II, като я нарече "невероятна". Той отбеляза, че кралицата е управлявала "години и десетилетия без противоречия. В продължение на десетилетия тя никога не направи грешка." 

Според него съпругата на принц Хари Меган Маркъл е "показала явно неуважение" към кралицата. Освен това той осъди Маркъл, защото се скарала със семейството на съпруга си. „Мисля, че Меган се държеше много неуважително към кралицата. Как можеш да се отнасяш така с кралицата?“ Според Доналд Тръмп той е изненадан, че Чарлз III все пак е призовал най-малкия си син на коронацията си, въпреки всичките му обиди към семейството. Принц Хари ще пристигне на събитието без съпругата си и ще остане там за кратко, след което ще се върне в САЩ, както бе съобщено от Двореца (четете още: Принц Хари и Меган Маркъл поставиха условия, за да присъстват на коронацията на Чарлз III).

Това не е първият път, когато Доналд Тръмп критикува Меган Маркъл. Още от 2021 г. той твърди, че Меган просто използва принц Хари в своя полза и го настройва срещу членове на семейството му, разрушавайки връзката им, което „много нарани кралицата“. Той директно призова за лишаване от титли на херцозите на Съсекс.

През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от кралските задължения и се преместиха в Съединените щати. По-късно дадоха резонансно интервю на Опра Уинфри, в което обвиниха членовете на кралското семейство в расизъм. В края на миналата година излезе документална поредица за двойката, последвана от скандалните мемоари на принц Хари, наречени Spare ("Резервен"). В поредицата и мемоарите бяха направени много силно критични изявления срещу членове на кралското семейство: принц Хари говори за кавги с брат си принц Уилям, конфликти между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, преследване на журналисти и дори каза, че е роден като донор на органи за Уилям. Кралското семейство се опита да не коментира разсъжденията на Хари.

Самият Доналд Тръмп беше официално арестуван по-рано, като беше обвинен във фалшифициране на бизнес документи. Причината за това, припомняме, бе фактът, че той плаща 130 хиляди долара на порнозвездата Сторми Даниелс, с която има връзка, срещу нейното съгласие да не говори за отношенията им преди изборите през 2016 г. Според разследващите Тръмп е похарчил 130 000 долара, документирайки ги като адвокатски хонорар. Това от своя страна може да се тълкува като фалшифициране на бизнес документи, което е криминално престъпление. В същото време наказателното преследване, вероятно, няма да лиши Тръмп от възможността да участва в президентската кампания през идната година. 

More from View Sofia

Wait... What? Бритни Спиърс отново гола

Celebrities преди 1 година

Бритни Спиърс публикува в Instagram поредица от разголени, да не кажем дибидюс свои снимки, на които най-интимните места са замаскирани със стикери. Снимките са направени по време на пътуване до Мексико, още преди певицата да забременее от годеника си Сам Асгари  

Чарлз и Камила, от утре короновани крал и кралицa: една историческа любов в снимки

Celebrities преди 11 месеца

Тези тридесет кадъра илюстрират невероятно нежната връзка между Чарлз и Камила, които утре ще бъдат официално короновани като новите крал и кралица на Великобритания. Двамата са толкова влюбени днес, колкото и преди почти 50 години, когато се виждат за първи път. Те не свенят да се ухажват, да се смеят, да си погаждат номерца и да се целуват пред камерите  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.