Следва

Поне една от тези 5 вида рокли ни е задължителна това лято

Trend Report: леки и простички летни акценти ала Риана, Хейли и Дуа Липа

От прости обемни тениски с надпис до джапанки и пластмасови шноли за коса - поглеждаме към аксесоарите, които ще сложим в ръчния багаж за следващото малко лятно бягство 

All fashion преди 10 месеца

Кендъл Дженър кръстосва моретата със суперяхта в Кан, София Ричи се наслаждава на медения си месец на Малдивите, а Зендая пазарува в квартален магазин в Югозападен Лондон. Лятото вече е тук и най-атрактивните звезди са разпръснати по целия свят, като събират тен и носят аксесоарите, които определено искаме и в нашия куфар. 

Синджири вместо колани

Тази тенденция се открои силно на Met Gala 2023, когато Дуа Липа и Рита Ора украсиха тоалетите си за афтърпартито с преливащи от чар винтидж бижута на Chanel. Почитателки на бижу коланите са и Емили Ратайковски и Лена Махфуф, която сложи златист колан с верижки и големи емблеми, пристигайки на летището в Кан. Хубавото на този стилен аксесоар е, че си отива с всичко - от трикотажна рокля до изрязан бански.


Trend Report: триумфът на puddle pants, панталоните за локви


Шапка с козирка 

Как да изпратите символично послание, като същевременно останете дискретни? Купете си шапка с надпис! От десетилетия насам звездите се радват на скриващата сила на бейзболните шапки, но това лято шапката с козирка получава още една функция. Ел Фанинг, например, я използва, за да изрази чувствата си относно финала на "Наследници".

Добрите стари щипки за коса

Големите шноли продължават да доказват, че няма по-прост начин за укротяване на мокрите и пясъчни коси. Дуа Липа и Камий Шариер безпогрешно включват шнолите към тоалетите си, независимо дали са на плажа в Ямайка, или в ресторант в центъра на Токио.

Тениски с лозунг

Освен на шапка с козирка, това лято можете да заложите и на тениска с провокативен надпис. Този стил вече е на върха на модните тенденции за сезона и най-добре си пасва с бански на плажа. Примери за подобни съчетания са тениските на Хейли Бийбър с надпис "Got Milk", както и ироничното "Use a Condom" върху новите тениски от модната колекция на бременната Риана.

Слънчеви очила, всякакви

Гардеробът на София Ричи за медения ѝ месец на Малдивите е истинско изкуство - парти топове с детайли на корсет, тишърти с плетени елементи и все по-популярната плетена чанта на Prada. Изборът на Ричи за очила? Правоъгълни в океанско синьо или култовите рамки с форма на цвете на Loewe в кремаво.

Джапанки, от най-простите

Модата не обича нищо повече от това да променя стила на летните сандали, независимо дали става въпрос за големи и обемни сандали или леки джапанки. И в Ню Йорк, и по крайбрежието на Франция, Зоуи Кравиц и Кендъл Дженър предпочитат леките джапанки в тънки каишки в изцяло черен цвят.

Простички, лесни, евтини трикчета за готин и небрежен стил, избрани така, че да са леки, но да правят приятно първо впечатление. Действаме и честито лято!  

More All fashion