Следва

Мъжката Hermès Пролет 2024 - чантите първо, после кашмира и накрая коприната

We Love: поредният гащеризон на Амал Клуни

И на бременната Риана много й отива да носи гащеризон, но тази капризна дреха стои толкова добре на мисис Клуни, че надали има друга жена в света, която можем да посочим като Царицата на гащеризоните... Амал изглежда великолепно за пореден път 

All fashion преди 10 месеца

Амал Клуни се впусна в истинска "гащеризонна" поредица. През последните месеци стилната юристка не спира да впечатлява с пределна елегантност, която, следейки в годините, установяваме, че й е вродена. Просто не може да се научи това, ако не го носиш в кръвта. Колекцията ѝ от гащеризони включва както елегантни ежедневни модели, включително на смело райе (на снимката най-долу), така и незабравими визии от червения килим (вижте още: We Love: Джордж и Амал Клуни и особено нейното Versace).

Изглежда госпожа Клуни усеща, че гащеризоните са нейната стихия, защото я превръщат в обект на възхищение веднага щом се появи на някое събитие. Не че с роклите и бизнес костюмите не е същото.  

По време на конференция в Мадрид миналата седмица, Клуни ни остави без дъх с най-изящния си избор досега. Тя излезе на сцената в златистожълт гащеризон с едно рамо, съвършено скроен и подчертаващ талията. Предвид факта, че гащеризонът сам по себе си бе модно изявление, Клуни избра да го допълни минималистично, но изключително елегантно - със семпли бижута и обувки на висок ток. Друг акцент са великолепните сводобни вълни на гъстата коса на мадам Клуни. Изключително красиво!  

 

More All fashion