Следва

Пищен първи ред AKA гостите на Седмицата на висшата мода в Париж

В крак си с модата, ако носиш ТЕЗИ летни маратонки

От Miu Miu до The Row, малко скъпи, но пък чудесни, следват най-модерните маратонки на Лято 2023 

Fashion преди 9 месеца

Светът на спортните обувки е, меко казано, интригуващ и примамлив. В него се срещат както ревностни фенове на колекционирането на кецове, така и модни ентусиасти, които подменят маратонките си всеки сезон, за да паснат перфектно на тенденциите. Независимо в коя категория попадете, маратонките остават основен елемент в гардероба и вечна опция за обувки, която може да бъде обута по всяко време и с всичко.

Основният фокус на марките за този сезон са приглушените цветове и земно-бежовите нюанси. Adidas продължи своето успешно сътрудничество с модната дизайнерка Грейс Уейлс Бонър и представи нова интерпретация на модела Sambas в хармоничните тонове на овес и орех, както и напълно сребърни (последните си изкупиха за часове след премиерата преди няколко седмици) .

Miu Miu и New Balance пуснаха в продажба платнени маратонки от дънков плат, които попадат в най-новия моден фокус - librarian-core, докато The Row си държат на прескъпите спортни чепици в елегантен, изчистен силует, които подхождат наистина на всичко и всички. 

Аки пред тихия лукс предпочитате окото на бурята, пардон, тренда, препоръчваме да изберете маратонките Nike x Ambush SP или кожените варианти Mexico на Onitsuka Tiger, които със сигурност ще ви превърнат в обект на модна завист (вижте още: 9 вечни чифта... КЕЦОВЕ. Искаме ги всичките!)

Любимите звезди и инфлуенсъри са се хванали здраво за модните тенденции в маратонките. Сред тях са Хейли Бийбър и Кендъл Дженър, които разхождат новите си чифтове Sambas и Salomons, комбинирани ги със стил, на който най-му харесваме, че е супер лесно да бъде интерпретиран и на родна почва. 

Но с толкова много сътрудничества и нови цветове, лесно може да се почувствате погълнати от изобилието на модели и дизайни. Ако сте от хората, които просто не знаят откъде да започнат търсенето - няма място за притеснение. Следва пътеводителят ни за най-атрактивните маратонки на Лято 23, като моделите до един са шик, комбинируеми и секси >>> 


Wales Bonner x Adidas Sambas, 320лв


New Balance 574 x Miu Miu, 2,600лв


Salomon XT-6, 540лв


Jacquemus x Nike J Force 1s, 448лв


The Row Owen City, 1 425лв


Loewe Flow, 1 269лв


ROA Katharina, 702лв


Onitsuka Tiger Mexico 66™ Deluxe, 639лв


Nike x Ambush SP, 380лв


Asics Gel-Nimbus 9, 322лв


New Balance x JJJJound 990 V4, 1,220лв


Gucci GG, 1 600 лв

More Fashion