Следва

Изложбите, които си струват: „Изборът II“ в галерия Ракурси

Манията по Барби достигна ново (розово) ниво на световната премиера на филма

Тези Барбита знаят как да привлекат вниманието ни

Movies & TV преди 9 месеца

Барби е на световната премиера на своя филм! Коя Барби ли? Ами, буквално всички. Всяка жива (и пластмасова) кукла в Холивуд излезе от къщите на мечтите си в Малибу и се отправи към центъра на града, за да мине по пурпурния килим на световната премиера на филма "Барби" на Грета Гъруиг.

След шеметно прес турне, което отведе актьорите от дългоочаквания филм от Сидни до Сеул и Мексико Сити, звездният състав се събра за една последна помпозна и розова демонстрация на всичко свързано с Барби (вижте още: Кой играе кой в "Барби" - Дуа Липа е русалка и още).

За Марго Роби, чието лято беше посветено на преобразяването ѝ в емблематичната кукла чрез смесица от реални костюми, последното ѝ превъплъщение бе и нейният най-ярък Барби момент до сега. Роби носеше копие в реален размер на Барби от 1960 г. от колекцията "‘Solo In The Spotlight’". Актриса дори държеше кърпичка от тюл и носеше черните пантофки на нейната Барби, превръщайки този грандиозен финал в центъра на вниманието (вижте още: Марго Роби: Барби не само на лента, но и в реалния живот).

В другия край на розовия килим - Райън Гослинг доказа защо е съвършеното въплъщение на енергията на Кен в пастелен костюм на Gucci.

В тон с розовото беше и Америка Ферера, чийто комплект от Saint John е вдъхновен от колежката ѝ Марго Роби, избрала подобен костюм за CinemaCon 2023.

Но не всички Барби се придържаха към неофициалния дрескод "красива в розово". Дуа Липа заложи на нестандартна рокля във вид на кристална мрежа, съчетана със сребристи обувки от Bottega Veneta (може да не е много Барби, но определено подхожда на русалка Дуа), а сестрите Хаим - Есте, Даниел и Алана - носеха подобни мини рокли в металически отблясъци от Louis Vuitton.

Били Айлиш придаде на Барби Y2K поп пънк облик с огромна розова риза, торбести къси панталони и подходяща вратовръзка в тона на събитието.

Тази премиера беше смесица от естетика, доказваща, че Барби може всичко и тя е такава - каквато иска да бъде. Или иначе казано - Барби е всичко.

В галерията, може да видите още Барби попадения от премиерата на филма >>>

Грета Гъруиг

Дав Камерън

Шей Мичъл

Иса Рей

Гал Гадот

More Movies & TV