Следва

Ganni Girl си има нови New Balance

Кой как избира да се рекламира: Джиджи Хадид и Ирина Шейк за Versace

Свеж и много елегантен завой след ярката La Vacanza с участието на Дуа Липа 

All fashion преди 7 месеца

С приближаването на есента, всички модни къщи ни радват, като ни показват част от колекциите си за Есен/Зима 2023. Този път в обектива ни са Versace, които превръщат модата в черно-бяло изкуство с помощта на Джиджи Хадид, Ирина Шейк, Анок Яй и Каролина Спаковски.

Джиджи Хадид, която изпъква с дългата си руса коса и силен контрастен грим, блести в изчистени бижута и кожени ръкавици, които допълват прилепалото по тялото сако и правата пола. Дръзката очна линия е стилистичен похват, който отдавна не сме забулязвали при Versace, но със сигурност го одобряваме (вижте още: Versace Fall 2023, READY-TO-WEAR - изключителна елегантност и дъжд от звезди).

Ирина Шейк, от своя страна, е един от моделите, който може да преподава уроци по стил и поведение пред камера. Тя е като видение в рокля със сърцевидно деколте, която досущ напомня на роклята на Шалом Харлоу за Saint Laurent, но Ирина добавя една по-тъмна нотка и ни показва малко по-различен прочит на иначе сходния дизайн.

Стилистът Джейкъб К майсторски съчетава двуредните блейзъри, полите и роклите с индивидуалните особености на всеки от моделите. А безпорно любимият ни аксесоар от цялата фотосесия е чантата Greca Goddess - релефната крокодилска кожа и дискретната закопчалка създават божествен ефект.

"Тази кампания е посветена на всичко, което обичам във Versace: силата, кройката, отношението. Обичам черно-белите снимки, които идеално демонстрират емблематичния силует на сезона, и цветните снимки, които вдъхват живот на колекцията в сърцето на Милано. Харесва ми, че на снимачната площадка моделите се чувстваха силни, уверени и безстрашни - точно така, както трябва да се чувствате, когато носите Versace", споделя Донатела Версаче за колекцията. 

More All fashion