Следва

Наоми Кембъл, Мила Йовович, Клаудия Шифър, Карла Бруни на корицата на Vanity Fair

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели

Celebrities преди 7 месеца

25-годишната италианска манекенка първа напусна сградата, а носителят на Оскар и майка му я последваха, след като забелязаха дебнещите наоколо папараци. Компанията бързо се насочи към колите и тръгна от мястото. За срещата си Витория и Леонардо носят доста небрежни визии: тя - кафяво сако и карго панталони, той - черна шапка и спортно сако.  

„Двамата прекарват доста време заедно през последните няколко месеца и са щастливи от възможността да се опознаят по-добре“, разказа запознат със случващото се пред Page Six. 


Витория Черети и Леонардо ди Каприо

Слуховете за романтика между 48-годишния актьор и един от най-успешните модели на нашето време започнаха, когато бяха забелязани да се разхождат заедно в Кан през май и присъстваха на звездния рожден ден на Рикардо Тиши през август. От около месец двойката вече не се крие от папараците, или поне не старателно - красавците бяха заснети да излизат заедно на сладолед в Санта Барбара, а по-късно и да се целуват в Ибиса.

Миналата година Ди Каприо се раздели с актрисата Камила Мороне след четири години връзка и оттогава често се появява в компанията на различни момичета. Така на актьора се приписваше афера с Джиджи Хадид, с която прекарваха наистина много време заедно и често бяха снимани от репортерите. Но, както съобщава Page Six, моделът е фокусиран върху отглеждането на тригодишната си дъщеря Кай от бившия си любим Зейн Малик и не търси нищо сериозно на романтичния фронт (вижте още: Лео и Камила - раздяла по познатата схема (тя стана на 25 и the end).

През 2020 г. Витория Черети се омъжи за DJ Matteo Milleri, известен под псевдонима Anyma, но през юни тази година двамата обявиха раздялата си.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 2 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.