Следва

Трейлърът на The Crown 6 и всичко, което знаем дотук за финала на сагата

Вълнуващ 6-ти октомври за Театър „София“ - премиера на "Перфектни непознати"

След дълга подготовка и интензивен репетиционен процес, спектакълът „Перфектни непознати“ с режисьор Стайко Мурджев е готов да се срещне със своята публика. Театър „София“ гостува на сцената на „Сълза и смях“, където ще станем свидетели на това как един сценарий за филм може да се превърне в споделено живо събитие, да се преобрази в театрален спектакъл

Events преди 4 месеца

За първи път в България драматизираната версия на филма на Поало Дженовезе ще поднесе на зрителите експлозивна доза емоции и ще постави огледало, в което ще се разкрие отражението на нашата съвременност и взаимоотношенията ни с околните.

Режисьорът на спектакъла Стайко Мурджев споделя, че „драматургичният текст на Паоло Дженовезе – „Перфектни непознати“ е интересен не поради успешната му киноверсия, нашумяла преди няколко години, а заради сложните и неочаквани взаимовръзки между персонажите, извеждащи съвременни, но и неочаквани теми, които се отнасят към житието на модерния човек.“

„До каква степен сме заживели в телефоните си? Колко им доверяваме? И колко живота всъщност водим?“ Това са въпроси, чиито отговори публиката ще получи тази вечер от персонажите, в които ще се превъплътят Лилия Маравиля, Елеонора Иванова, Мартин Димитров, Мила Банчева, Михаил Милчев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Юлиян Малинов. Също така на сцената ще звучат гласовете на Сава Пиперов, Симона Халачева, Юлиян Рачков, Пламен Манасиев, Невена Калудова, Николай Димитров-Коки, Димитър Ангелов.

Сценограф на постановката е Никола Налбантов, музиката е на Петър Дундаков, фотограф е Иван Дончев, преводът е на Нева Мичева.

Следващите дати на „Перфектни непознати“ - 19.10, 14.11 и 29.11 от 19 часа в Театър „Сълза и смях“.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 4 дни

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.